Digidexo.com

Nasal Vanning og øreverk Forebygging

Nasal Vanning og øreverk Forebygging


Neseskylling innebærer å bruke en pære sprøyte å sprute en forberedt løsning i ett av neseborene. Denne løsningen bidrar til å rense nese passasjer av irritanter og slim. Mens bivirkninger av denne prosedyren er uvanlig, har symptomer som øreverk vært kjent for å forekomme. Sjansen for å utvikle en øreverk kan bli redusert ved å følge noen enkle forholdsregler.

Process

En nasal vanning gjøres ved først å fylle en pære sprøyte med det som er kjent som en isotonisk oppløsning. Den isotonisk oppløsning består vanligvis av noe mer enn en blanding av varmt vann og salt. Når bulben sprøyten er fylt, er dens dyse deretter plassert forsiktig i ett nesebor. Den isotonisk oppløsning blir gradvis presset inn i neseboret og filtrert ut både nese og munn. Etter at den isotoniske oppløsning er tappet av, blir prosessen gjentatt etter behov.

Resultat

En nasal vanning er utført for å fjerne nesegangene og bihulene av noen overbelastning. Congestion kommer vanligvis i form av fortykket slim eller irritanter. En effektiv nasal vanning vil fjerne irritanter fra nasal passasjer, noe som åpner for større letthet av pust og lindring fra sinus press. Nasal vanning er trygge og passer for både barn og voksne.

Bivirkninger

Mens Neseskylling er generelt godt tolerert, har bivirkninger noen ganger oppstå. Den isotonisk løsning noen ganger fungerer som et irritasjonsmoment, forårsaker neseblod, nysing og økt allergisymptomer i tillegg til øreverk. Dersom isotonisk oppløsning som brukes, er fylt med et stoff, slik som efedrin, kan bivirkningene også omfatte hjertebank, ørhet og nasal brenning.

Forebygging / løsning

Det er noen forholdsregler for å ta som vil redusere sjansene for å utvikle et øre verke. Ikke tips hodet bakover når du bruker isotonisk løsning. Sørg for å tilstrekkelig ren alle redskaper mellom nasal vanning for å hindre bakteriell infeksjon. Når administrere isotonisk oppløsning, ikke klemme pære sprøyte med makt. Lett klemme bør fortsatt tillate løsningen å rense nesegangene tilstrekkelig. Ikke prøv å sette inn pære sprøyten helt; sette det bare en eller to inches (ca lengden på tredje finger joint).

Advarsel

Hvis du er urolig om selv administrere en nasal vanning, kan det også utføres av legen din. Dette vil redusere sjansene for å utvikle et øre verke etter å ha mottatt en nasal vanning. Ikke forsøk å selvadministrere en nasal vanning hvis du er usikker på hva du skal gjøre. Ikke selvadministrere en nasal vanning hvis du nylig har hatt nesekirurgi, med mindre du har fått tillatelse til å gjøre det av legen din.