Digidexo.com

Barn Earache Remedy

Øreverk er svært vanlig hos barn, og kan beskrives som skarp eller kjedelig smerter i ett eller begge ørene. En øreverk kan være forårsaket av mange ting, blant annet svømmer øre eller øre skader, men den mest vanlige, langt, er en ørebetennelse. Om lag 75 prosent av barn oppleve minst en ørebetennelse av den tiden de slår tre, ifølge Mayo Clinic. I tilfeller av en øreverk som følge av en infeksjon, andre symptomer inkluderer feber, irritabilitet og mild og midlertidig tap av hørsel. De fleste øreverk er ikke alvorlig, og er lett behandles.

Smertestillende midler

Mange felles over-the-counter smertestillende midler kan brukes til å behandle smerte av en øreverk, inkludert paracetamol og ibuprofen. Disse medikamentene kan også bidra til å senke feber i barn med en ørebetennelse. Med babyer og små barn, bør du sjekke med din barnelege for riktig dosering. Det er viktig å huske at barn aldri bør gis aspirin grunn av muligheten for å utvikle en livstruende tilstand som kalles Reyes syndrom. En annen over-the-counter muligheten til å avlaste en øreverk er øredråper som kan hjelpe med smerte.

Antibiotika

Fordi barn så ofte utvikle øreinfeksjoner, kan barnet ditt trenger antibiotika for å rydde opp infeksjonen og lindre smerten. Husk imidlertid at antibiotika kan bare brukes til å behandle bakterielle infeksjoner, og kan ikke være foreskrevet i alle tilfeller. Den mest vanlige antibiotika for å behandle en middel ørebetennelse er amoxicillin, men mange andre kan også anvendes. En typisk behandling varer sju til ti dager. Barnet ditt vil sannsynligvis begynne å føle seg bedre i løpet av få dager, men det er viktig å fullføre alle foreskrevne medisiner slik at infeksjonen ikke kommer tilbake. Barn som har en ytre-ørebetennelse kan være foreskrevet antibiotika øredråper å behandle infeksjonen.

Hjem Behandling

Foruten medisiner, er det flere ting du kan gjøre hjemme for å gjøre et barn med en øreverk mer behagelig. Først kan du prøve å bruke kule komprimerer, isposer eller våte kluter til det ytre øret for å gi noen lettelse. Hvis du ikke har øredråper, kan noen dråper olivenolje i øret også lindre smerten. Tyggegummi kan avlaste trykket i øret, så det kan hjelpe noen barn føler seg bedre. I babyer, kan suge på en flaske bidra til å avlaste øret press. Til slutt, øreverk er ofte verre når du ligger nede, så rekvisitt barnet ditt litt opp --- selv når han sover --- for å lindre smerten.