Digidexo.com

Årsaker og botemidler av leggkramper

Leggkramper kan sikkert forstyrre livet ditt, ikke bare på dagtid, men spesielt kvaliteten på søvnen din hvis leggkramper kommer om natten. Selv om årsakene til leggkramper er mange og varierer fra individ til individ, det finnes måter å hjelpe bli kvitt dem.

Årsaker

Noen ganger kramper i bena kan være et resultat av en mangel på visse mineraler eller enzymer i kroppen. De kan også komme som et resultat av trening uten skikkelig strekk. Noen mennesker lider med leggkramper i mange år før de finner en løsning som fungerer for dem. For uansett grunn, kvinner er mer utsatt for leggkramper enn menn. Noen medisiner, for eksempel statin narkotika og diuretika kan føre til leggkramper.

Vanlige Cures

Supplere din diett med kalsium, kalium og magnesium kan være løsningen for deg. Mange ganger, er leggkramper forårsaket av dehydrering. Pass på å drikke rikelig med vann. Bruk en varmepute så snart benet begynner å krampe. Bruk sokker til sengs. Prøv å veksle mellom en varmepute med en is pose. Strekke på bena og føttene på kvelden. Noen leger vil foreskrive et muskelavslappende middel hvis leggkramper oppstår hver kveld.

Mindre vanlige behandlinger

Å drikke tonic vann i kveld kan hjelpe. Du kan også prøve å blande 2 ss. honning med 2 ss. eddik i varmt vann og drikker det på kvelden. En elektrolytt erstatning drink, som Gatorade, kan hjelpe.