Digidexo.com

Eksempler på fysiske øvelser for barn med Cerebal Parese

Fysisk trening er et viktig behov for barn som har blitt diagnostisert med cerebral parese. Øvelsen vil bidra til å beholde i kroppen muskel tone som ellers kunne tapt grunn til å være ute av stand til å bevege seg så fritt som de som ikke har cerebral parese. Disse øvelsene også bidra til å fremme fitness og hindre ekstra vektøkning som kan oppstå grunn til å være mindre aktiv. Følgende er noen eksempler på vanlige øvelser for barn som har cerebral parese.

Yoga

Yoga er en stress-fri type øvelse som er fantastisk for barn med cerebral parese. Det hjelper oppmuntre mobilitet og fleksibilitet av lemmer som har en tendens til å stramme opp på grunn av denne sykdommen. Yoga hjelper også pasienten å beholde muskel tone og bygge styrke i kroppen sin. Det er også en avslappende øvelse som cerebral parese pasienter nyte.

Svømming

Svømming er en annen stor fysisk aktivitet for barn som har cerebral parese. Den sparker og spruting bevegelse av armer og ben vil hjelpe pasienter til å holde seg i form og samtidig ha det gøy. Svømming bidrar også til å løsne stramme lemmer som har blitt mindre fleksible på grunn av inaktivitet. Denne type aqua terapi anses å være en av de beste behandlingene for barn med cerebral parese.

Ridning

En annen populær øvelse for cerebral parese pasienter er ridning, også kjent som hippoterapi. Denne øvelsen er avslappende og kan være ganske morsomt. De langsomme, grasiøse bevegelser av ridning bidra til å gjøre hele kroppen mer fleksibel. Ikke bare vil barn med cerebral parese nytte fysisk fra ridning, men de har også gleden av å ha en mild dyr som en del av sin behandling.

Play Ball

Spille ball er en type oppgave som barn med cerebral parese nyte enormt. Denne type behandling kan også betraktes mer som å ha det gøy for barnet. Typen av ballen spilles, vil avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen. Hvis barnet er i stand til å løpe og hoppe, baseball, basketball eller kickball kan være den perfekte måten å oppmuntre kondisjon og muskelstyrke i cerebral-parese pasienter. Dersom barnet er mindre mobile, er det bare å kaste eller sparke en ball vil gi tilstrekkelig mengde trening som trengs for å bygge muskel tone og forbedre fleksibiliteten.