Digidexo.com

Hva kan jeg gjøre hvis jeg er Let Go From My Job & Lose My Medical Insurance?

Hva kan jeg gjøre hvis jeg er Let Go From My Job & Lose My Medical Insurance?


Hvis du la gå fra jobben og mister din helseforsikring, er det flere alternativer tilgjengelige for deg i å dekke dine helsevesenet behov. Consolidated Omnibus Budget Avstemming program, vanligvis referert til som COBRA, er ett alternativ. Hvis du ikke kvalifiserer for COBRA dekning, er det statsfinansierte programmer for å slå til. Hvis alt annet mislykkes, er det supplerende politikk som ikke gir full dekning, men er en god stop-gap tiltak.

COBRA

COBRA er et føderalt mandat program Kongressen vedtok i 1986. Det gir for videreføring av helse dekning etter å ha forlatt en jobb, men du må betale hele premien. Kvalifisering for COBRA innebærer å forlate eller å være la gå for andre enn brutto tjenesteforsømmelse fra en privat arbeidsgiver med mer enn 20 heltidsansatte grunner i løpet av året. Offentlige og kirkelige organer er unntatt fra COBRA lover.

Din arbeidsgiver er juridisk forpliktet til å sende deg informasjon om COBRA etter jobb tap. Det vil detalj premien, som vanligvis er høyere enn da du jobbet fordi din arbeidsgiver plukket opp en del av kostnaden. Med COBRA, er dekningen du hadde faktisk på jobb samme dekning du mottar. Det er ikke noen medisinske kart og det ikke er noen avstand i dekning. Det er en videreføring av alternativ dekning tilgjengelig for deg for 18-36 måneder, avhengig av flere variabler.

Statlige programmer

Statlige medisinske programmer kan være et alternativ for deg hvis du ikke er kvalifisert for COBRA. Statlige programmer er vanligvis basert på din nåværende inntekt og medisinske behov. Hver stat setter sine egne kriterier om valgbarhet, med noen stater gjør det enklere enn andre å oppnå fordeler. Din lokale avdeling av menneskelige tjenester eller velferdskontor skal være i stand til å avgjøre om du er kvalifisert. Noen programmer har en månedlig forbruk ned beløpet. Dette betyr at du må pådra tilbringe ned beløpet i medisinsk regninger før staten programmet spark i.

Supplerende programmer

Supplerende medisinsk og reseptbelagte programmer er tilgjengelig for omtrent alle, uavhengig av tidligere medisinsk historie. En supplerende politikk vanligvis betaler ut kontantstøtte for hver dekket hendelsen. For eksempel kan din politikk betale $ 100 for hver dag du er i et sykehus.

Reseptbelagte programmer

Det er hundrevis av reseptbelagte rabatt programmer tilgjengelig for deg uten medisinske spørsmål eller andre kvalifiserings trengs. Du kan søke til de fleste av dem på nettet eller via telefon. Du fyller ut et enkelt program og få et rabattkort for å bære i lommeboken. Kortet gir rabatter på hundrevis av medisiner på bestemte apotek. De fleste rabatt leverandør områder liste alle dekket narkotika og hvor mye rabatt du får fra hver enkelt. Det er betalt reseptbelagte programmer tilgjengelig også, men det ledig seg har de samme fordelene og henter sin fortjeneste fra apotekene som støtter dem.