Digidexo.com

Hvordan måle vekt og høyde

Å ha en nøyaktig måling av høyde og vekt er viktig for en rekke årsaker. Med riktige målinger, kan du holde oversikt over din Body Mass Index, kartlegge veksten av barnet ditt eller bruke informasjonen til å finne riktig størrelse klær. Det er noen punkter å huske på å få en nøyaktig høyde og vekt måling.

Bruksanvisning

Hvordan måle høyde

•  Ta av sko og noen hatter, hodeplagg eller dekorasjoner fra håret av faget som måles. Dette hindrer alt fra å legge innaccurate høyde til målingen.

Stå mot en vegg med hælene sammen, flatt på gulvet og armene ned til siden. Det er best å stå på en hard overflate, ikke på teppet.

Bruk linjal og sette den rett mot toppen av faget hode. Sørg for at den er flat og ikke vinklet. Markere bunnen av herskeren, som er det punktet som er nærmest toppen av faget hode.

Mål avstanden fra hodet mark til gulvet med målebåndet. Registrere inches eller føtter og inches til nærmeste tomme.

Hvordan måle vekt

Mål med en digital skala hvis du har en, om ikke en standard skala vil være nok. Digitale vekter er mer nøyaktige og behøver ikke å bli kalibrert. Hvis du bruker en standard skala, sørg for at velgeren er satt til null før du går videre.

Fjern alle tunge klær og sko fra motivet blir veid. Dette sikrer at en nøyaktig kroppsvekt er gitt og ikke oppblåst på grunn av klær eller sko.

Stå i midten av skalaen med begge føttene sammen. Vent til figuren vises og deretter ta opp vekten viser på skalaen.