Digidexo.com

Cabot Liver Cleansing Diet

Som kroppens hovedorgan for avgiftning, er leveren under konstant belastning for å isolere legemet mot potensielt skadelige stoffer. Tilhengere av leveren rensing hevder at en vanlig vedlikeholdsprogram kan lindre belastningen, bidra til å øke sin funksjonalitet og forlenge dens levetid. Sandra Cabot, MD, har fått berømmelse med hennes program som hun kaller "Liver Cleansing Diet."

Liver

Leveren er en omtrent tre-lb. organ som ligger delvis under brystkassen på høyre side av brystet. Leveren, en del av fordøyelsessystemet, er ansvarlig for mange oppgaver. Det bidrar til å fordøye fett, skaper glykogen (blodsukker) og filtrerer farlige stoffer fra kroppen. Noen symptomer på leversykdom kan gulsott (gulfarging av hud og øyne), redusert appetitt, oppblåsthet og vekttap.

Liver Rengjøring Diet

Cabot sin Liver Cleansing Diet er ment å fjerne stress fra leveren, gi det tid til å reparere eventuelle akkumulerte skader før utviklingen av full blåst leversykdom. Hennes teori er at, som et filter, over tid i leveren vil bli overbelastet med spormengder av de elementer den er ment å bli fjernet fra kroppen. Ved å delta i en stor grad økologisk kosthold blottet for bearbeidet mat, kan du rense leveren, gjenopprette den til optimal funksjonalitet.

Leveren rensing Regler

Dietten er beregnet på å bli fulgt i åtte uker. I løpet av denne tiden, bør du helt eliminere inntak av bearbeidet mat, hvitt mel elementer og sukkerholdig snacks. Konsumere mat som øker leverfunksjonen, for eksempel grønne grønnsaker (takket være deres vitamin K-innhold), hele korn, sjømat, frisk frukt (spesielt antioksidant-rik frukt som bær) og valnøtter. Hun understreker at kostholdet bør være balansert, som inneholder rikelig mengder magre proteiner, sunt fett, og "rene" karbohydrater fra hele korn eller naturlige kilder. Til slutt, holde inntaket av fiber høyt for å holde fordøyelsen fungerer optimalt.

Smak Liver Cleansing Meal

En grunnleggende måltid som følger Cabot sin Liver Cleansing Diet ville inkludere grillet eller stekt fisk (sunt fett og protein) servert på en seng av brun ris (fullkorn), en spinat salat med balsamico dressing (leafy grønne grønnsaker) og en bolle med friske bær (antioksidanter inneholder frukt). Der det er mulig, kjøpe økologisk mat blottet for plantevernmidler eller andre unaturlige kjemikalier.

Betraktninger

Mens på programmet, anbefaler Cabot også at du streber etter å konsumere minst åtte 8-oz. glass filtrert vann per dag. Dette vil hjelpe nyrene skylle giftstoffer utgitt under dietten, sammen med å forebygge potensielle fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Kjøpe et vannfilter er viktig å fjerne unaturlige og kanskje giftige kjemikalier fra vannet, slik at leveren din videre resten.