Digidexo.com

Pediatric Reflux Symptomer

Noen babyer har reflux som et spedbarn, men som regel vokse det av sin første bursdag. Problemet er vanligvis forårsaket av en svak eller feil esophageal sphincter. Esophageal sphincter er ventilen som forbinder spiserøret og magen. Når det heller ikke lukkes helt, eller det åpner på feil tid, kan mat og fordøyelsesvæsker reflux i spiserøret. Reflux forårsaker betydelig ubehag i enkelte spedbarn og småbarn. Premature barn har økt risiko for å ha reflux problemer.

Magesmerter

Et spedbarn vil ikke være i stand til å fortelle sin omsorgsperson at den har vondt i magen, men tegn kan tyde på dette. Hvis barnet er overordnede ryggen eller trekke opp bena, er det mulig at barnet har vondt i magen. Dessuten kan barnet våkner skrikende under naps og om natten. Småbarn som fortsetter å ha reflux kan klage over magesmerter.

Overdreven Spit opp

Alle babyer spytte opp til en grad. Imidlertid vil spedbarn med tilbakeløpskjøling i spyttet opp større enn normale mengder etter hver foring. Spedbarn og småbarn kan også kaste opp etter å ha spist.

Vanskeligheter med amming

Babyer med reflux kan nekte å ta en flaske. De kan også gag eller hoste under foring på grunn av tilbakeløpskjøling. Småbarn med reflux kan være irritable under måltidene og etterpå.

Andre symptomer

Noen babyer vil hoste om natten mens du sover på grunn av melk refluxing i spiserøret. De reflux problemer kan også føre til øre og bihulebetennelse. Noen babyer kan også få lungebetennelse som et resultat av alvorlig reflux. Eldre babyer kan være i fare for tannemaljen skade. I alvorlige tilfeller kan spedbarn og småbarn ned i vekt, fordi de ikke er i stand til å fordøye nok av mat.

Behandling

Reflux kan behandles med ulike medisiner som foreskrevet av lege. Også, kan omsorgspersoner bidra til å minske symptomene ved å gi barna sine små, mer hyppige måltider heller enn store. Også, er det best ikke å mate barnet rett før sengetid fordi fastsettelse snart etter å ha spist gjør reflux verre. Noen barn kan ha behov for å bli holdt oppreist for en stund etter å ha spist eller kan trenge en tilbøyelig seng for å holde den øvre delen av kroppen sin litt forhøyet.