Digidexo.com

Chinese Herb Detox

Giftstoffer og andre fremmede stoffer som er inntatt kan føre til en opphopning av giftstoffer gjennom årene. Dette kan føre til problemer som vektøkning, dårlig stoffskifte, smerter og for tidlig aldring. En kinesisk urt detox kan bidra til å befri kroppen av akkumulert toksiner den naturlige måten, slik at du kan nyte en lykkelig, sunn livsstil.

Hvem bør Detox?

En detox kan være en fin måte å kvitte seg med giftstoffer som du sannsynligvis har bygget opp i kroppen din i løpet av årene. For eksempel luftforurensning, kan passiv røyking, koffein, alkohol, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler i mat skape kaos på kroppen. Nesten hvem som helst kan gjøre en detox, gir du ikke er gravid, sykepleie eller i en svekket tilstand. En detox er vanligvis anbefales for en periode på minst tre dager, selv om mange mennesker streber etter 7-14 dager eller mer.

Hvordan detox

Detox prosessen er forskjellig for alle, så skikkelig forskning bør gjøres først. Med en kinesisk urt detox, vil du ønsker å prøve ut en eller to urter for å finne den som er riktig for deg og din kropp. Begynn sakte ved å redusere mengden av koffein, brus og andre skadelige giftstoffer du setter inn i kroppen din. Når du er klar, begynner å ta dine kinesiske urt kosttilskudd mens du spiser et sunt kosthold med frukt, grønnsaker, hele korn og masse vann. Noen detox dietter tillater bare vann og juice med kosttilskudd som du tar. Det hele avhenger av den spesifikke detox, så gjør din forskning nøye.

Kinesiske Detox Urter

Long dan cao (Gentian longdancao): Selv om dette er en av de mer bitre kinesiske urter, er det også en av de mer nyttige seg. Long dan cao vil stimulere galle flyte, bidrar til å tømme leveren for giftstoffer.

Pu gong ying (Løvetann) (Taraxacum officinalis): Løvetann har blitt brukt av kineserne i årevis som et avgiftende agent. Løvetann er vanndrivende, og bidrar klart ut leveren og stimulere immunforsvaret.

Chai hu (Radix): Denne urten er også en gammel og populær kinesisk urtemedisin. Det hjelper sooth leveren, lindrer lunger, og brukes når en person kommer til et platå, eller stagnasjon, i kroppen hennes. Chai hu brukes også for mange til å hjelpe med stølhet og for å lindre spasmer.