Digidexo.com

Hvordan Trygg Løft en pasient i seng uten å skade deg selv

Hvordan Trygg Løft en pasient i seng uten å skade deg selv


Ifølge Ohio State University forskning, omsorgspersoner risikerer alvorlige ryggskader ved løft av brukere av seg selv. Mens risikoen for skade kan reduseres ved å bruke en talje eller ha hjelp fra en annen person, disse alternativene er ofte utilgjengelig og arbeidere må løfte pasienter uten hjelp. Lener seg over en pasient og løfte ham ofte betyr at løfteren ikke kan bruke sine leggmusklene til å hjelpe ham. Dette øker stress satt på løfterens ryggmuskler og resulterer ofte i ryggskade. Løftere kan hjelpe seg selv ved å lære riktig løfteteknikk ved overføring av pasienter.

Bruksanvisning

•  Sitt pasienten opp og forsiktig svinge bena over på siden av sengen. Hvis pasienten er i en rullestol, bruke bremsene. Denne teknikken kan også brukes til en pasient lokalisering i en stol. Sørg for at stolen eller sengen du skal overføre pasienten til er innenfor en sving av kroppen din.

Approach pasienten og plasserer knærne på hver side av bena. Skyv armene under brukerens armer og låse hendene bak ryggen.

Bøy knærne, og bruker leggmusklene til å løfte pasienten. Når beina er rett og knærne er låst, sakte snu pasienten og lette henne i stolen eller på siden av sengen.