Digidexo.com

Homøopatisk behandling for Nail sopp infeksjoner

Homøopatisk behandling for Nail sopp infeksjoner


Neglesopp er en medisinsk tilstand som ikke bør tas sannsynlig, da det kan bety en mer alvorlig tilstand. Når en lege utelukker en underliggende tilstand, kan naturlige metoder brukes til å behandle nail sopp infeksjoner.

Funksjoner

Neglesopp kan slå negler harde, gule, sprø og noen ganger også svart. Hvis infeksjonen ikke behandles, kan spikeren helt falle av.

Betydelig

Sopp trives i et varmt og fuktig miljø. Neglesopp har en høy re-forekomsten, og tiltak for å bidra til å forhindre sin gjeninntreden er like nødvendig som behandling for den opprinnelige infeksjonen. Hold føttene rene og tørre. Wear Sandaler når det er mulig å tillate luft å sirkulere rundt tærne.

Eddik Soak

Suge infiserte spiker i minst 30 minutter i ufortynnet eddik å drepe tånegl sopp. Eddik er en effektiv behandling, men det er også en langsom behandling, som krever flere forsøk på å sikre at all soppen er borte.

Essential Oil

Tea tree olje er en dokumentert anti-sopp middel. Påfør tre dråper tea tree olje direkte på toppen av neglen og ned mellom spiker og spiker bed to ganger om dagen til sopp er borte.

Hydrogenperoksid & Vinegar

Sug hele foten i en del hydrogenperoksyd og en del eddik i minst 30 minutter to ganger om dagen til sopp er borte.

Advarsel

De ovennevnte rettsmidler vil svi hvis det er åpne kutt eller skraper på foten.