Digidexo.com

Hvordan leve med en Gambler

Å leve med en gambler kan være veldig frustrerende fordi du lever med en avhengighet. Noen ganger kan det være verre enn å ha avhengighet selv. Hvis du ikke ønsker å forlate, eller hvis du føler at du ikke kan forlate, det er ting som du kan gjøre for å minimere den destruktive biprodukter av spilleavhengighet.

Bruksanvisning

•  Forstå at den eneste som du har full kontroll over er deg selv. Uansett hvor hardt du prøver, kan du aldri kontrollere et annet menneske. Du kan hjelpe en annen, men bare hvis de ønsker hjelp. Når dette er forstått, kan du begynne det arbeidet som du må gjøre for å gjenvinne noen følelse av kontroll over livet ditt.

Kontakt Anonyme Gamblere eller Gam-Anon, støttegruppen for venner og familie av gamblere, som er oppført i telefonboken. Husk, noen avhengighet påvirker person å leve med det så mye som den personen som har det. Før du kan prøve å hjelpe noen, må du hjelpe deg selv slik du vil ha styrke til å hjelpe noen.

•  Gå til en Gam-Anon møte og få noen telefonnumre til folk som du kan snakke med. Folket i Gam-Anon har vært der du er og kan identifisere seg med hvordan du føler. Nå ut for hjelp. Du har sikkert blitt påvirket mer enn du vet.

Snakk med gambler i livet ditt. Hvis mulig, prøv å sette opp en intervensjon hvor venner og familie kan snakke med den personen og overbevise ham eller henne for å få hjelp. Gambling er en kjemisk avhengighet. Kjemikaliene som slippes ut fra hjernen under store vinner og store taper kan være vanedannende. Innse at denne personen har en sykdom, men med mindre han er villig til å gjøre noe med sitt problem, kan du bare jobbe med deg selv.

Ta alle dine finansielle instrumenter unna gambler. Hvis du har kredittkort og en brukskonto, sørg for at den gambler ikke har tilgang til dem.

Stopp lage unnskyldninger for gambler. Hvis gambler har vært ute hele natten gambling, ikke ringe henne arbeidsplass for ham med en unnskyldning. Kontroller at gambler tar seg av hennes eget rot. Ikke skru henne.

Tips og advarsler

  • Ikke forvent gambler for å komme rundt, fordi du får bedre. Tiden kan komme for dere begge å gå dine egne veier. Du kan ikke kontrollere fremtiden.
  • Hvis gambler reagerer voldsomt til din tilnærming, ikke bo i skade måte. Bo hos familie eller venner, eller ringe politiet.