Digidexo.com

Hjem rettsmidler for isjiasnerven Pain Relief

Hvis du har å sitte på hardt underlag eller holde en enkelt stilling for en lengre periode eller har vedvarende en skade i korsryggen eller ben, løper du risikoen for hoftenervene smerte. Du kan føle en varm murrende smerte i nedre regioner av bena eller baken eller mister kraften i manipulasjon av dine ben og føtter. Mens det mange medisiner tilgjengelig i apotek for å lindre smerten, er det ganske mange hjem rettsmidler for hoftenervene smertelindring som er like effektive i tillegg.

Hvitløk og pepperrot

Antioksidant-rik hvitløk, når det tas i de rå, hjelpemidler i å stimulere blodsirkulasjonen, lindrer smerter og bidrar til å holde kroppen varm. Dette hjelper deg å slappe av og føle seg vel under anfall av isjias smerter. Knus minst to fedd hvitløk i en halv kopp lunken bøffel melk og spiser to ganger daglig i syv dager for lindring av isjias. En annen effektiv naturlig kur for sciatic smerte er pepperrot. Knus et halvt pepperrot slik at det gjør en spiseskje lime. Påfør dette jevnt på den smertefulle sonen og pakk med en klut som et grøtomslag. Fjerne etter ikke mindre enn en time for lindring fra sciatic nerve smerter.

Juice og vann

Drikk ikke mindre enn 10 gram hver av saft av selleri blad og potet daglig. Du kan også legge til juice av gulrot og rødbeter til denne kombinasjonen for ekstra kraft og styrke. Selleri blad te er også nyttig for å lindre sciatic smerte. For en effektiv hjem behandling av hoftenervene smerte, ta juice eller te av hyllebær blader. Dette hjelpemidler i muskel avslapping og bidrar til å redusere smerte. I tillegg kan du ta dusj alternativt med varmt og kaldt vann eller bruke komprimerer, alternativt varme og kalde, for å gjøre blodsirkulasjonen bedre og få lindring av smerte.

Øvelser

Ligger nedbrutt på gulvet og vender taket. Trekk høyre kne i retning av venstre skulder. Samtidig, holder vristen på høyre fot med høyre hånd fra utsiden. Bo i denne posisjonen i 30 sekunder, og deretter utføre samme prosedyre med den andre kneet. Isjiasnerven smerte kan reduseres hvis din følger denne rutinen for omtrent en fjerdedel av en time hver dag.

Generelle tiltak

Gjør det til en vane å holde seg til en balansert, næringsrikt kosthold. Husk å sove på et stivt underlag og alltid sitte eller stå oppreist. Unngå også å trekke eller bære tunge vekter. Andre hjem rettsmidler for isjias lettelse inkluderer kjøleelementer som kan føre til nummenhet i smertefulle området og bruker møbler laget med særlig ergonomisk fornuftig med lendestøttene. Disse kan bidra til å hindre ytterligere forverring. Får massasje med en pasta av en spiseskje varm sennep olje og hakket hvitløk eller bruke en spiseskje med aloe vera gel for å lette sciatic nerve smerte.