Digidexo.com

Kalde rettsmidler laget med honning

Kalde rettsmidler laget med honning


Honning har vært brukt i hundrevis av år i en rekke kulturer å behandle forkjølelse og øvre luftveisplager. En studie i Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine i 2007 rapporterte at honning hjelper barn med forkjølelse sover bedre og hoste mindre. Honning har antioksidant og antibakterielle egenskaper som hjelper med kols komme seg raskere. Rå honning er ofte foretrukket som et middel i løpet av pasteurisert honning fordi det beholder sine antibakterielle egenskaper. Prøv forkjølelsesmedisiner laget med honning, men ikke gi honning til barn under 1 år.

Honeyed Drinks

Gjør ingefær te å åpne trafikk lunge og nesegangene. Legg til to teskjeer revet ingefær, halvparten av en unpeeled sitron og en most hvitløk fedd til to kopper vann i en kasserolle. Ta med ingrediensene til en byll, og la væsken putre over svak varme i 20 minutter. Sil teen gjennom en ost klut eller et kaffefilter og tilsett 1/4 kopp honning til den anstrengte te. Te vil ha en bit til det som blir sterkere jo lenger den sitter.

For en enkel drink, tilsett honning til vanlig, varmt sitronvann eller drikke varm te med sitron. Disse vil berolige en sår hals, rehydrere kroppen og løsne lunger.

Isop hostesaft

Isop er en urt som vokser i det sørlige USA, og brukes til å behandle lungeproblemer, hoste, nese og hals-infeksjoner, og sår hals. Mange urt butikker som har rå og tørkede urter vil ha Isop blomster på lager. For å gjøre isop hostesaft, bland 1 ts knust anisfrø og 1/4 kopp vann med en kopp honning. Rør blandingen til du har en seig konsistens. Kok blandingen over lav varme, skimming av en hvilken som helst film som dannes på overflaten. Mål 2 ss pulverisert, tørket hyssop blomster eller 1/3 kopp fersk, hakket Isop blomster. Hvis du bruker bruker tørket isop, fukte blomstene med 2 ss vann. Legg isopen til sirup og dekke. Småkoke blandingen over svak varme i 30 minutter. Sil sirup i et kaffefilter eller OST klut mens den fortsatt er varm. La den grundig avkjøles før helle sirup i en glassbeholder med en lufttett lokk. Oppbevar sirup i kjøleskapet og ta en teskje av sirup hver fire til seks timer for hoste. Holdbarheten av sirupen er en uke.

Hvitløk og honning hostesaft

Hvitløk kan formidle sine antimikrobielle og antiviral egenskaper til de av honning for å effektivt behandle hoste og sår hals. For å gjøre hvitløk og honning hostesaft, tilsett 4-6 fedd hakket hvitløk til to kopper av honning. Forsegl honning og hvitløk blandingen i en lufttett, glasskrukke og la blandingen stå ved romtemperatur i to uker. Fjern hvitløk fra honning og lagre den resulterende sirup i et mørkt skap. En dose-standarden er en teskje som trengs for en hoste.

Onion hostesaft

Løk og honning gjør en overraskende gode smaker hostesaft for tørre, uproduktive hoste. Skjær en løk svært tynt og legg skivene i en høy, ovn-sikker tallerken med en tettsittende lokk. Hell tre kopper honning over løken. Dekk formen og stek løk og honning på 300 grader i to timer. Ta ut og bland løken mens den fremdeles er varm. Sil blandingen og hell væsken i en glasskrukke. Avkjøl sirupen til romtemperatur før du legger den i kjøleskapet. Gi en spiseskje tre ganger om dagen til et barn eller to spiseskjeer tre ganger om dagen til en voksen.

Honning og sitron sirup

Honning og sitron kan kombineres med vegetabilsk glyserin for å lage en hostesaft å lette sår hals. Vegetabilsk glyserin er en søt-smake, luktfri, fargeløs, seig væske laget av håndflaten eller kokosolje og selges i helsekostbutikker. Kok en sitron, komplett med skallet intakt, i åtte minutter. Trekke ut saften mens sitron er fortsatt varm. Legg 2 ss vegetabilsk glyserin til sitronsaft. Rør i væsken som du legger en spiseskje honning. Ta en teskje av sirup så ofte som nødvendig.