Digidexo.com

Liste over alminnelig misbrukte smertestillende medikamenter

Liste over alminnelig misbrukte smertestillende medikamenter


Reseptbelagte smertestillende medikamenter er nødvendig for dem som lider av kroniske smertetilstander eller er utvinne fra kirurgi eller skader. Ved hjelp av sterke narkotiske stoffer kan lindre smerten, men ved anvendelse av dem for ofte eller for lang tid kan føre til at stoffet blir mindre effektiv. Resultatet er pasienter som tar narkotika oftere med mindre lettelse kan bli avhengige av narkotika, trenger medisiner for å opprettholde grunnleggende livsaktiviteter. Hvis du er bekymret for din resept smerte bruk medisiner, snakk med legen din om en ny smertebehandling program og detox-programmer.

Vicodin

Vicodin er et reseptbelagt legemiddel som kombinerer acetominofen og hydrokodon i ett medisinering. Dette er ofte foreskrevet etter kirurgiske inngrep, større tannarbeid eller for dem som lider av alvorlige kroniske smerter. Vicodin regnes som et narkotisk stoff, noe som betyr at det hjelper indusere søvn gjennom smertelindring og muskelavslapning. I Vicodin bidrar acetominofen øke effekten av hydrokodon, øker lindring. Forbruker alkoholholdige drikkevarer, mens du tar Vicodin, kan skape mer alvorlige helsemessige forhold. Når du tar Vicodin, kan sansene blir svekket, bremse reflekser og uskarphet visjon. Hvis du opplever at din foreskrevne dose ikke lindre smerten, snakk med legen din. Ikke begynn å øke hyppigheten eller dosering av piller uten legens godkjennelse.

Percocet

Percocet er et narkotisk stoff som blander acetominephen med oyxcodone, en smertestillende. Percocet er ofte foreskrevet etter kirurgi eller traumatiske skader. De som har en historie med narkotika-eller alkoholmisbruk bør rådføre seg med sin lege før du tar Percocet. Din mentale årvåkenhet kan bli sløvet og dine reaksjoner bremset når du er på Percocet. Som et resultat, kjører eller gjør en aktivitet som krever full mental og fysisk kapasitet anbefales ikke når du tar stoffet. Dette er en FDA-godkjente stoffet, men effektene av Percocet på et ufødt barn er ennå ukjent. Konsultere legen din om eventuelle problemer du har med tidligere og eksisterende helsemessige forhold som kan påvirke din evne til å ta Percocet.

Demerol

Demerol er en narkotiske smertestillende medikamenter svært lik morfin. Det fungerer ved å sløver hjernens oppfatning av smerte. Demerol brukes under og etter operasjonen, og brukes også i arbeid og levering som en godkjent narkotisk stoff som ikke vil skade barnet. Alkohol øker effekten av Demerol og vil ytterligere svekke din evne til å utføre selv enkle oppgaver. Utfører noen aktiviteter som kjører bil eller hakking grønnsaker med en kniv anbefales ikke mens du er på Demerol. Demerol kan ha en livstruende reaksjon på de på MAO-hemmere, og bør bare brukes hvis de MAO-hemmere har hatt minst 14 dager for å bli skylt ut av kroppen. Det er viktig å ta Demerol som foreskrevet for å unngå avhengighet. Avhengighet vil kreve mer av stoffet for å oppnå den samme smertelindring. Snakk med legen din om effektiviteten av smertestillende medikamenter over tid.

Oksykodon

Oksykodon, også kjent under sitt markedsnavn OxyContin, er et narkotisk tablett foreskrevet for moderate til sterke smerter. Denne medisinen har en 24-timers versjon utformet som en slow-release smertestillende. Som sådan, kan pasienter ta en ekstra dose av medisiner hvis smerte symptomer øke og ikke vente på langsom frigjøring å sparke i. Oksykodon er ikke brukt etter operasjonen med mindre du var på det før operasjonen. Den brukes i kroniske smertesituasjoner og har svært ubehagelige abstinenssymptomer hvis man slutter brått.