Digidexo.com

Pipe Tobakk Alternatives

Pipe Tobakk Alternatives


Mens det er ikke så vanlig som sigarettrøyking, er pipetobakk fortsatt brukes av de som foretrekker å røyke en pipe i forhold til andre former for tobakk. Noen mennesker tror at røyketobakk fra et rør er et trygt alternativ til å tygge tobakk eller røyke sigaretter, men det er ikke sant. Pipe tobakk inneholder fremdeles karsinogener som er blitt sagt å forårsake helseproblemer.

Andre former for tobakk

Ofte, ved hjelp av andre former av tobakk tjener som et alternativ til røyking tobakk fra et rør. Noen tidligere pipe røykere foretrekker å røyke sigaretter eller sigarer når du prøver å gi opp pipetobakk. Andre foretrekker å ikke lyse opp i det hele tatt og vil begynne å tygge tobakk som et alternativ. Uavhengig av fremgangsmåten for bruk av tobakk, er ingen av dem et sikkert alternativ. Sigaretter og sigarer er like farlig som å røyke pipetobakk. Skråtobakk har andre mulige farer forbundet med det, for eksempel munn og hals kreft.

Holde Busy

Noen pipe røykere foretrekker å ikke anvende tobakk i det hele tatt. I disse tilfellene, røyke sigaretter, sigarer eller skråtobakk ikke er et alternativ til å røyke en pipe. I stedet tygge på tannpirkere eller suge på lollipops hjelper ofte røykeslutt prosessen. I tillegg, gjøre oppgaver, lese en bok eller gjøre noen annen form for hobby eller aktivitet som trener kan okkupere røyker sinn. Noen pipe røykere foretrekker å holde et tomt rør i munnen for den psykologiske fordelen av å være i stand til å holde røret, men faktisk ikke røyke noe ut av det.

Herbal Smoke

Et annet alternativ til pipetobakk er urte røyk. Urte røyk erstatter pipetobakk med urter som sitronmelisse, mynte, vismenn (salvie), burot og sagebrush. Disse urter ikke inneholder nikotin, og er derfor antatt å være sikrere enn pipetobakk, skråtobakk og tobakk funnet i sigarer og sigaretter. Herbal røyk kommer i forskjellige smaker og kan lett kjøpes fra leverandører på Internett. Urte røyk smaker kan blandes for å skape en ny smak.

Selv om dette alternativet ikke inneholder nikotin, røyking det fortsatt bærer sin egen risiko. Røyken fra urte røk er antatt å påvirke lungene over en lang tidsperiode.