Digidexo.com

Linfrø Som en Colon Cleanser

Det er mange fordeler med å legge linfrø i kostholdet ditt. Linfrø inneholder omega-3 fettsyrer, antioksidanter og store mengder fiber. Det kan hjelpe å forhindre kreft og hjertesykdom, så vel som hjelpemiddel ved behandling av diabetes. Rensing av tykktarmen med linfrø bidrar til kroppens generelle helse og avgiftning.

Hvorfor Linfrø?

En ubalansert kosthold kan føre til opptil 15 pounds av avfall for å bygge opp i tykktarmen. Den beste måten å bli kvitt din kolon av dette avfallet er å opprettholde en høy-fiber diett ved å spise mye frukt, grønnsaker og helkorn. Legge linfrø til kosthold er en utmerket måte å hoppe starte din kolon rens. Den viktigste ingrediensen i mange dyre kolon-rensing kits er det high-fiber psyllium husk. Men snarere enn å kjøpe en av disse pakkene, kan du lage din egen kolon renset ved hjelp av linfrø, som også er høy i fiber og fungerer som et alternativ til den dyrere psyllium husk. Linfrø absorberer vann og utvider i tykktarmen, fjerne giftstoffer og slim når den passerer gjennom.

Hvordan bruke linfrø

Kjøpe hele flaxseeds fra din lokale dagligvarebutikk eller helsekost butikk og male dem i en food prosessor eller kaffekvern og legge dem til frokostblandinger, yoghurt, frukt og andre sunne matvarer. Hvis målet ditt er å opprettholde et sunt system, forbruker en spiseskje linfrø med andre matvarer på en daglig basis vil hjelpe rense din kolon og forbedre din generelle helse. Hvis du leter etter en rask, mer grundig master rens, ta en spiseskje av bakken linfrø i et glass med vann i minst en halv time før frokost og deretter igjen før sengetid. Du kan også legge til en spiseskje med flytende bentonitt, en leire som fungerer som et avføringsmiddel, til glass vann. Hvis du følger denne metoden, må du huske å drikke minst åtte glass vann hver dag.

Andre fordeler med linfrø

I tillegg til å fungere som et kolon cleanser, har linfrø et vell av andre fordeler. Den inneholder omega-3 essensielle fettsyrer og lignans, som har antioksidantegenskaper. Linfrø kan være effektive i å forebygge tykktarmskreft, brystkreft og prostatakreft, og lignans og omega-3 fettsyrer i linfrø kan senke kolesterolnivået og bidra til å forebygge hjerte-og karsykdommer. De lignans i linfrø kan også bidra til å opprettholde sunne blodsukkernivået hos diabetikere, og de kan redusere inflammasjon forårsaket av sykdommer, som Parkinsons og astma. Linfrø kan også være effektive for å redusere hetetokter hos kvinner.