Digidexo.com

Matvarer med Magnesiumklorid

Til tross for at avgjørende for god helse, magnesiumklorid, som alle mineraler, er ikke produsert i kroppen vår; Det må konsumeres gjennom kosten eller tatt som kosttilskudd. Spise mat rik på magnesiumklorid kan bevise utrolig gunstig for din generelle velvære.

Fakta

Magnesiumklorid er en kjemisk forbindelse av salter som er meget oppløselige, slik at den kan lett brytes ned i frie magnesiumioner og absorberes i kroppen. Magnesium finnes i hele kroppen, samle det meste i bein og muskler.

Fordeler

Magnesium er viktig for nesten alle kroppslige systemer, inkludert hjerte-karsystemet, fordøyelsessystemet og nervesystemet. Det bidrar til å aktivere mer enn 300 enzymer, og spiller en nøkkelrolle i metabolizing karbohydrater, fett og proteiner. Magnesium er en utmerket stressavlastning, serverer å slappe muskler og nerver. Det styrker også bein og bistår i riktig blodsirkulasjon.

Typer

Anbefalt daglig inntak av magnesium for voksne er 420 mg. Heldigvis er det nok av deilige matvarer rike på verdifulle mineral.

Tofu og soyaprodukter er gode kilder for magnesiumklorid, som er spinat og bladbete. Andre grønnsaker høy i magnesium er asparges, brokkoli, nepe greener, sommer squash, grønne bønner, agurk og rosenkål.

Bønner som svarte bønner, lima bønner, marineblå bønner og Pinto bønner er alle pakket med magnesium godhet.

Fisk, spesielt laks, hyse, kveite og Gulfinnetun, er en annen enestående kilde. Det samme kan sies om nøtter og frø, med gresskarfrø, flaxseeds, solsikkefrø, sesamfrø, sennep frø, mandler, paranøtter, cashewnøtter, hasselnøtter og peanøtter fører an.

Med så mange typer magnesium-rik mat tilgjengelig, bør det være noe for enhver diett.

Betraktninger

Personer som lider av gastrointestinale problemer og dårlig fordøyelse er mer utsatt for lidelse magnesiummangel, siden slike plager hindre mineral absorpsjon. Fysiske påkjenninger, blant annet trauma, kirurgi, og selv vanlig forkjølelse, kan bidra til magnesiummangel. Symptomer på mangel omfatter muskelsvakhet, skjelvinger og kramper. Alvorlige mangler kan selv påvirke hjertemuskelen, som fører til arytmi, uregelmessig sammentrekning og økt hjertefrekvens. Andre symptomer å se etter er bein oppmykning, høyt blodtrykk, hodepine, depresjon, kvalme og mangel på matlyst.

Advarsler

Det er best å få mineraler og næringsstoffer fra maten. Hvis magnesium er tatt som et supplement, er det alltid risiko for overdose. Å bruke mer enn ett gram magnesium kan føre til toksisitet, med den vanligste symptom blir diaré. Det kan også forårsake døsighet og generell svakhet.