Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Eating Svisker

Å vite hvordan du skal gå ned i vekt å spise svisker kan hjelpe deg å nå målet ditt i vekt raskt. Svisker er fullpakket med ernæring og smake deilig. De naturlig nok hjelpe deg til å føle deg mett, undertrykke appetitten og holde fordøyelsessystemet fungerer. Plukk opp noen svisker i dag og gå ned i vekt denne uken. Spise godt og trene hver dag for å hjelpe deg selv å miste vekt enda raskere.

Hvordan å miste vekt Eating Svisker

1 Kjøp svisker - Kjøp svisker på din lokale matbutikk. De er også tilgjengelig individuelt pakket slik at du kan ha ferske svisker når som helst.

FROKOST - Spis 1/4 kopp svisker og drikk ett halvt glass vann før du spiser frokost. Spis en sunn og næringsrik frokost akkurat som du normalt ville.

De svisker undertrykker appetitten, slik at du vil naturlig spise mindre. Du vil føle deg fyldigere mye raskere og fordøyelsessystemet vil fungere så effektivt som det skal så sørg for at det alltid er et bad i nærheten hvis du trenger en.

LUNSJ - Spis tre svisker og drikk ett halvt glass vann før du spiser lunsj. Spis halvparten av sunn og næringsrik lunsj. Vent tjue minutter. Hvis du føler deg full ikke spise noe mer. Hvis du ikke føler deg mett, spise den andre halvparten av lunsjen.

Gjør det til en vane å spise små porsjoner. Vent tjue minutter og deretter spise mer bare hvis du fremdeles er sulten. Det tar tjue minutter for magen å fortelle hjernen din at den er full.

MIDDAG - Spis tre svisker og drikke en halv glass vann før du spiser en næringsrik middag. Akkurat som ved lunsjtid, bare spise halvparten av middagen, vente tjue minutter og sjekk for å se om du er full. Hvis du er full ikke spise mer. Hvis du ikke er full spise halvparten av det som er igjen på middagstallerkenen, vente tjue minutter og se om du er full eller sulten. Hvis du fortsatt er sulten spiser det resterende beløpet av middagen. Hvis du er full, ikke spise de resterende 25% av middagen.

Å vite hvordan å miste vekt spise svisker vil hjelpe deg å miste usunn fett. Å være overvektig er som å ha en livstruende sykdom, vil det drepe du til slutt.

BED TIME - Spis tre svisker og drikk halvparten av et glass vann før du går til sengs.

Drikke åtte glass vann i løpet av dagen som du normalt ville.

Hvis du trenger mer informasjon om vekttap, se under Resources nedenfor. Å vite hvordan du skal gå ned i vekt å spise svisker vil hjelpe deg med kostholdet ditt.