Digidexo.com

Wheatgrass Ernæring

Wheatgrass er en plante som inneholder høye nivåer av vitaminer, enzymer og flere andre viktige næringsstoffer. Mange tar det som et kosttilskudd for det er en rekke helsemessige fordeler.

Historie

På 1930-tallet, en landbruks kjemiker ved navn Charles F. Schnabel begynte å mate wheatgrass til noen syke høner i et forsøk på å hjelpe dem å gjenopprette. De fikk ikke bare bedre, men de også begynte å produsere flere egg enn hans andre høner. Han eksperimenterte mer med hvetegress og funnet de samme resultatene. Han tørket wheatgrass og gjorde det til et pulver som han oppfordret sin familie og venner for å legge til kostholdet som et supplement. I 1940, hans hvetegress pulver var tilgjengelig for forbrukerne å kjøpe.

Vitaminer og mineraler

Wheatgrass har svært høye konsentrasjoner av vitamin A, vitamin C, kalsium, kalium, sink, magnesium, jern og protein. Det er så konsentrert, det har blitt sagt at bare ett gram av hvetegress lagt til kosthold er lik de vitaminer og mineraler du ville fått fra 2,5 pounds av hage grønnsaker. Lagt til som et supplement til ditt vanlige kosthold, kan hvetegress være en enkel måte å øke din daglige ernæring.

Andre næringsstoffer

Wheatgrass har høye nivåer av enzymer og aminosyrer. Enzymer og aminosyrer er svært viktig i enhver diett, fordi kroppen ikke kan lage sin egen, og vi må forbruke dem i maten vi spiser. Wheatgrass er også en stor kilde til klorofyll, og det, i likhet med andre bladgrønnsaker, kan bidra til å rense kroppen, hjelpe på fordøyelsen og hindre fordøyelses kreft.

Helse Fordeler

Påstander om de helsemessige fordelene av wheatgrass variere fra person til person, men typiske resultater inkluderer: økt energi, økt metabolisme, bedre fordøyelse, senket blodtrykk, sunn hud, hår og hodebunn, og styrket immunforsvar. Noen hevder også at wheatgrass er en kraftig agent i bekjempelse av kreft og andre sykdommer.

Inkludert Wheatgrass i kosten

Bladene av wheatgrass planten er vanskelig på fordøyelsessystemet, slik at det vanligvis blir knust for å danne en juice. Noen mennesker vokse anlegget hjemme og har en juicer på hånden for å lage sin egen wheatgrass juice. Tilhengere av hvetegress si at det er viktig å drikke juice i løpet av bare noen få minutter av juicing prosessen for å dra mest nytte av det. Hvis du ikke ønsker å gjøre saften i ditt eget hjem, kan du også finne det på juice barer og helsekostbutikker. Wheatgrass er også noen ganger knust og deretter tørket for å danne et pulver, som er lagt inn i smoothies eller tatt som en kapsel.