Digidexo.com

Hvordan få kosttilskudd for HIV

Hvordan få kosttilskudd for HIV


Selv om det ikke er noen innspilte bevis på at kosttilskudd har spesifikke fordeler for dem diagnostisert med hiv, kombinert med mosjon og et velbalansert kosthold, kan kosttilskudd hjelpe til å opprettholde så sunt en kropp som mulig. Få vitaminer eller mineraler fra mat kilder når det er mulig - næringsstoffer fra matvarer er mer lett absorberes og produserer færre bivirkninger enn næringsstoffer tatt i supplerende form.

Hvordan få kosttilskudd for HIV

•  Ta kontakt med legen din for å finne dine spesielle behov.

Snakk med en registrert kostholdsekspert eller ernæringsfysiolog som har erfaring med HIV. Sammen med din lege, kan han eller hun hjelpe avgjøre spesifikke vitaminer og mineraler, samt anbefale effektive, men trygge nivåer, for å supplere kostholdet.

Ta kosttilskudd med vann og mat. Vann vil hjelpe supplement oppløses, og spise vil produsere fordøyelsesenzymer som kan hjelpe kroppen absorbere kosttilskudd bedre.

Re-evaluere behovet for tilskudd fra tid til annen - vitaminmangel, samt kroppens evne til å absorbere næringsstoffer, kan endre seg.

Hint

  • Tenk multivitaminer / mineral tabletter i stedet for individuelle tillegg - de er like effektive, men lettere på lommeboka.
  • Les etikettene på flasken for å sikre at du får hva du betaler for.
  • Mineraler som sink, selen og jern, og antioksydasjonsmidler slik som vitamin C, E og beta-karoten er som sies å ha forskjellige roller i å bekjempe HIV.
  • For noen av de nyeste pressemeldinger om kosttilskudd, sjekk ut Council for Responsible Nutrition nettsted eller nettstedet for kosttilskudd informasjon arrangert av Consumer Health Products Association (se relaterte sider).
  • Vitamin og / eller mineraltilskudd bør ikke brukes til å erstatte et vanlig kosthold. Ekstra vitaminer og mineraler jobber sammen med andre næringsstoffer som finnes i maten for å bidra til riktig funksjon av kroppen.
  • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.