Digidexo.com

Hvordan Test for HPV Treatment

En mistanke om HPV (humant papillomavirus) for deg selv eller din partner krever bekreftelse på at diagnosen av en medisinsk faglig. En lege kan bidra til å identifisere hvis belastningen av virus du bærer er den belastningen som forårsaker kreft. Bekrefter en HPV diagnose skal hjelpe til med behandling av viruset, samt gi deg mulighet til å kontrollere smitte av viruset.

Hvordan Test for HPV Treatment

Din HPV Test

•  Lag en liste over symptomer du (eller din partner) opplever.

Planlegge en avtale med en velinformert medisinsk faglig.

Mens på din avtale, råder legen av symptomene du (eller din partner) opplever.

Legen vil gjøre en ekstern og intern fysisk undersøkelse for å visuelt se for vorter som kan være forårsaket av HPV.

Ifølge Mayo Clinic, betyr det best å bestemme HPV-infeksjoner er pap test. Derfor, under eksamen, kan legen bruke en bomullspinne på de områdene føler han kan inneholde virus. Hvis det er mistanke om at HPV er i halsen, kan en laryngoskopi eller bronkoskopi utføres.

Hvis vortene ikke er til stede, men HPV er fortsatt mistenkt, kan legen bruke en eddik løsning (eddiksyre) til huden din. Dette kan bidra til å oppdage flate vorter, men er ikke 100 prosent nøyaktig.

Hvis HPV ikke kan bekreftes gjennom en undersøkelse, kan en biopsi utføres.

8. Når HPV er bekreftet, vil en behandlingsplan bli diskutert som kan omfatte en av flere muligheter: kryoterapi, bruk av flytende nitrogen for å fryse cellene; Loop elektro excision Prosedyre (leep), ved bruk av en elektrisk strøm til smertefritt å fjerne cellene; eller conization, en biopsi for å fjerne cellene. Legen kan også råde deg til å gjøre noe; mange tilfeller av HPV vil gå bort på egenhånd som kroppens immunsystem bekjemper viruset.

Hint

  • Behandling ikke kurere infeksjonen. Det kan fjerne symptomer, men viruset kan fortsatt ligge i systemet ditt, i en inaktiv tilstand, og være smittsom.
  • Kondomer er nyttig for å hindre spredning av HPV, men de gir ikke 100 prosent beskyttelse. De reduserer, men ikke utrydde, spredning av HPV.