Digidexo.com

Bruk av Ampalaya

Bruk av Ampalaya


Det finnes mange alternative rettsmidler og kosttilskudd på markedet. Vasser gjennom overfloden av medisiner og helsefordeler kan virke som en endeløs kamp. Det er viktig å vite fakta om eventuelle tillegg før du tar den. Dette inkluderer fakta om både fordeler og bivirkninger av en urt eller plante. Den ampalaya er en plante som er blitt anvendt historisk for å behandle en rekke lidelser på mange tropiske områder av verden.

Utseende

Ampalaya er lang tuberous grønnsak som ligner på en agurk eller squash squash. Huden har dype rynker og folder. Det er også kjent under navnene bitter melon og bitter gourd. Hver del av denne planten er spiselig; er det imidlertid ekstremt bitter. Den ampalaya anlegget regnes som vanedannende når den bitre smaken har blitt vant til.

Beliggenhet

Den ampalaya finnes i de fleste tropiske regioner rundt om i verden. Det er ofte funnet i Mellom-Amerika og Asia. Ampalaya har vært en stift mat i disse regionene i mange år, og har ofte blitt brukt medisinsk der også.

Filippinsk Medicine

Ifølge medicalhealthguide.com, den filippinske Department of Health gir sin tilslutning til ampalaya anlegget for bruk som et alternativ medisin for mange forhold.

Ampalaya anbefales å lindre leverproblemer, for å kontrollere blodsukkeret, HIV, hudsykdommer, sterilitet hos kvinner, for å drepe parasitter, for å redusere feber, og rense sykdom fra kroppen gjennom avføring.

Både Ampalaya blader og frukter inneholder vitamin B, jern, kalsium, betakaroten, og fosfor.

Søramerikansk Medicine

Den ampalaya anlegget har blitt brukt av urbefolkningen i Amazonas tradisjonelt generasjoner. Amazon stamme leger bruker ampalaya anlegget i te form til å behandle diabetes, kur gass, kjempe meslinger, hepatitt, samt andre forhold som er ledsaget av feber.

Tribal leger i Amazonas også gjøre en ampalaya lim for å behandle hudinfeksjoner, sår, og sår. Det kan også brukes topikalt for å behandle ormer og parasitter på innsiden av huden.

Ampalaya Teas

Ampalaya te er vanligvis laget av tørkede Ampalaya bær. Mange Ampalaya te er kombinert med andre ingredienser som sitrongress, noni bær juice, og banaba. Disse kombinasjonene tilby enda flere helsemessige fordeler enn bare å drikke vanlig ampalaya te.

Det har vært noen bivirkninger som er rapportert ved bruk av ampalaya te. Disse inkluderer løs avføring, og hyppige bolle bevegelser.