Digidexo.com

Fordeler med monolaurin

Monolaurin er et naturlig supplement brukes for å behandle vanlige tilstander som forkjølelse, influensa og virus. Monolaurin er en kokosolje derivat og arbeider for å beskytte kroppens immunsystem fra ulike smittestoffer. Monolaurin er helt fri for antibiotika og derfor ikke ødelegge noen positive bakterier. Det er forskjellige fordeler som vanligvis forbindes med å ta monolaurin.

Bakgrunn

Monolaurin er en type anti-mikrobielt middel som bidrar til immunsystemet. Det blir ekstrahert fra laurinsyre, en fettsyre som også fungerer som et bakteriedrepende middel. Laurinsyre er en komponent av morsmelk, og mikrobiologer har funnet ut at det fungerer å styrke immunsystemet hos babyer (som har systemer har ikke fullt utviklet ennå).

Sikkerhet

En fordel med å ta monolaurin er at det er kjent for å være trygg. Den inneholder en vesentlig bestanddel av morsmelk, som er laurinsyre. Nyfødte babyer stole på sine mødres morsmelk for å bygge opp immunforsvaret. Morsmelk inneholder en overflod av laurinsyre monoglyserider.

Fordøyelsen Helse

Monolaurin fremmer god fordøyelseskanal helse. En god balanse av fremmede celler som lever i fordøyelseskanalen har en stor effekt på om en person har god fordøyelses helse og også om han har en riktig fungerende immunsystem. Monolaurin bidrar sterkt til å fremme god fordøyelseskanal helse ved å sørge for at innholdet i fordøyelseskanalen er i god balanse til enhver tid.

Diverse Fordeler

Det er mange forskjellige fordeler som vanligvis er forbundet med å ta monolaurin, for eksempel det faktum at det er i stand til å balansere kroppen i en biokjemisk måte (oppmuntrende selvhelbredelses og prime helse), og er i stand til å inaktivere virus, sopp og bakterier. Det er ikke giftig og ikke skaper resistente organismer. Det kan være tatt sammen med de fleste medikamenter. Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent det som et trygt tilsetningsstoff.

Time Frame

Når monolaurin er tatt på en jevnlig basis som et kosttilskudd, trenger positive fordeler ikke vises umiddelbart. Det anbefales at monolaurin tas mellom 3 og 6 måneder før positive effekter begynner å synes tydelig. Imidlertid avhenger av individet; alle kropper reagerer ulikt.