Digidexo.com

Negative bivirkninger til å bruke kolloidalt sølv

Millioner av mennesker over hele Nord-Amerika bruke kolloidalt sølv som en daglig supplement og som et naturlig behandling for en lang rekke betingelser. Kolloidalt sølv har vært brukt historiske og klinisk som et bredspektret antimikrobielt middel. Kolloidalt sølv har vært brukt til å behandle et bredt spekter av forvirrende sykdommer inklusive revmatoid artritt, kronisk tretthetssyndrom, hepatitt B, HIV / AIDS, og en lang rekke bakterier og virus i både mennesker og dyr. Når tatt i daglige doser, ser det ut til å gi generelle immunsystem støtte.

Kolloidalt sølv har svært få bivirkninger, og ingen kjente legemiddelinteraksjoner. De to mulige bivirkninger oftest nevnt av brukerne er herxheimer effekt og sporadisk intestinal opprørt. Disse bivirkningene er vanligvis svært mild.

Kolloidalt sølv er svært trygt og billig i forhold til legemidler.

Kolloidalt sølv er generelt trygt i Foreslåtte Doser

Kolloidalt sølv, brukt som et supplement, har svært få negative bivirkninger. Det er generelt trygt å ta 1 til 2 ss. av 5 deler per million (ppm) kolloidalt sølv en eller to ganger per dag. Dette gjelder selv for førstegangsbrukere av kolloidalt sølv.

Selv i større gjør, kolloidalt sølv, hvis riktig konstruert for å produsere en meget liten partikkelstørrelse, og ved hjelp av bare rent, destillert vann, og 0.999 sølv, bør resultere i ingen bivirkninger i de fleste vanlige brukere.

Herxheimer Effect

Herxheimer effekten er oftest sitert negativ bivirkning blant kolloidalt sølv brukere, selv om det er sjelden, og manifestasjonen av symptomene er vanligvis milde. Det vitenskapelige navnet for dette fenomenet er Jarisch Herxheimer reaksjon.

Hoved forsiktighet med kolloidalt sølv er for nye brukere som organer kan være overdrevent giftig. For den første uken eller to av bruk, bør nye brukere være forsiktig med å ta bare minimum foreslått dosering.

Med noen naturlig supplement eller antibiotika som virker ved å eliminere patogener fra kroppen, kan det være en slik rask avgiftning som kroppen ikke kan assimilere endringene. Dette kan føre til noe ubehag som kan inkludere frysninger, feber, hodepine, svakhet og influensalignende symptomer som cellene i kroppen slipper skadelige bakterier.

Kolloidalt kan ødelegge gunstige bakterier

Overdreven bruk av kolloidalt sølv har rapporterte bivirkningen av intestinal ubehag og forstoppelse. Denne bivirkningen er vanligvis milde. Det er et resultat av kolloidalt sølv angripe gunstige bakterier i tarmkanalen.

I de berørte individer, er det foreslått at mengden av kolloidal forbruket reduseres til foreslåtte doser inntil problemet avtar. De naturlige flora av tarmkanalen vil bli gjenopprettet over tid. Men det kan fremskyndes ved supplering med enzymer slik som Lactobacillus acidophilus og bifodophilus. Disse probiotika kan kjøpes i kapsler og finnes naturlig i yoghurt og Kiefer som inneholder levende kulturer, og er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker.

Den Argyria Controversy

På grunn av innsatsen til den populære media, er kolloidalt sølv feilaktig knyttet til medisinsk tilstand som kalles argyria. Riktig gjort kolloidalt sølv ikke forårsaker argyria.

De fleste moderne tilfeller av argyria er funnet i mennesker som jobber i noen aspekter av sølvindustrien og er et resultat av ørsmå sølvpartikler som blir innebygd i huden. I det siste, ble argyria iatrogenically indusert ved anvendelse av sølvnitrat (en sølvforbindelse som ikke må forveksles med rent sølv) i form av dråper som anvendes til slimhinner eller injisert i pasienter.

Det finnes noen tilfeller av moderne argyria som er indusert av forbruket av sølvforbindelser, oftest sølvklorid, som er en forbindelse av sølv og natrium. Denne forbindelse er ikke den samme substans som kolloidalt sølv.

Legemiddelinteraksjoner

Kolloidalt sølv fungerer på en helt annen måte fra allopathic narkotika. Den har ingen vet interaksjoner med noen legemidler. Det bør heller ikke forstyrre andre naturlige behandlinger.

Kolloidalt sølv er ikke kjent for å ha en kumulativ effekt. Kolloidalt sølv partikler skilles ut av kroppen på en kort tidsperiode. Det er ingen grunn til bekymring når du tar kolloidalt sølv over en lengre tidsperiode.