Digidexo.com

Will Protein Shakes hjelpe deg å få vekt?

Will Protein Shakes hjelpe deg å få vekt?


Protein shakes er brukt som et supplement for å bygge muskler. De kan kjøpes på treningsstudioet eller helsekostbutikk som ready-to-drink kosttilskudd eller i pulverform. Det finnes en rekke forskjellige typer og merker av protein vibrering på markedet. Noen er whey-basert, mens andre først og fremst inneholder hvete, soya eller egg. Noen av disse inneholder stort sett aminosyrer mens andre er fullpakket med ekstra karbohydrater og kalorier. Det er opp til hver enkelt å kjenne sine mål når du kjøper en protein shake. Men protein shakes kan definitivt hjelpe deg å få kvalitet muskel vekt.

Formålet og anbefalt bruk av Protein

Protein består av essensielle aminosyrer, som alle har sine funksjoner. Protein er nødvendig for å bygge og reparere alle vev i kroppen. Den produserer også nødvendige hormoner og enzymer og bidrar til å transportere viktige næringsstoffer i kroppen. Mer relevant for de som arbeider ute, øker protein utholdenhet og gjør musklene kontrakt.

Musklene består av omtrent 70% vann og 20% ​​protein. Bygge muskelmasse krever ekstra vann, mer energi i form av karbohydrater, i tillegg til mer protein. De fleste mennesker kan få nok protein ved å spise mat som biff, kylling, kalkun, egg, nøtter og drikke melk. Men idrettsutøvere og folk som jobber med vekter krever mer energi og forbrenne flere kalorier. De trenger mer protein fordi de bruker mer av det. Proteintilskudd er tatt for å bidra til å møte de høyere proteinbehov som er nødvendig for styrketrening. Alle som er involvert i fitness trening eller friidrett trenger ca 1.5 til 2.0 gram protein per kilo kroppsvekt.

Protein Shakes og nybegynneren Weight

Muscles gevinster kommer mye raskere for folk som akkurat har begynt i vektløfting. Kroppene deres er ikke vant til øvelsen, og den ekstra stimulans sjokkerer musklene til å vokse til å møte sine nyervervede behov. Muskler er utformet for å tilpasse seg og styrke avhengig av kravene satt på dem. Men de fremdeles krever protein for å vokse.

De fleste vektløfting vil være enig i at musklene vokste raskt når de først startet, selv uten proteintilskudd. Og når de begynte å ta proteintilskudd, de opplevde enda større gevinster. Poenget er at de fleste nybegynnere kroppsbyggere starter ut med en vanlig protein pulver eller riste. Disse er ikke nervøs med ekstra kalorier. Men de fortsatt få vekt og muskler som deres proteininntaket øker. Contrarily, mer avanserte vektløfting ofte behov for å øke sine kalorier sammen med deres inntak av protein for å få gevinster. Disse gevinstene kommer ikke like lett for de som har vært vekttrening for en stund.

Forskjellige typer protein shakes

Det finnes en rekke forskjellige typer av proteinpulver på markedet. Whey protein er svært populære som er soya-basert, hvete og egg proteiner. Ris proteiner er bra for folk med gluten allergi. Beverly, Optimum Nutrition og Nitro-Tech er bare noen av de mange merker fylle hyllene på de fleste helsekostbutikker. Myseprotein har den høyeste proteininnhold, og er foretrukket av de fleste kroppsbyggere. De fleste proteinene, sammen med en lav-fett diett ernæringsmessig, kan hjelpe en person gevinst kvalitet muskel og vekt. Men for å få vekt en kroppsbygger må også forbruke mer kalorier også. Dermed økende vekt med protein pulver krever også legge høy protein matvarer og karbohydrater for å redegjøre for de ekstra kaloriene som brukes.

I tillegg til vanlige proteiner, er det også vektøkning proteiner. Den tungvekt 900 merkevare har vært en favoritt blant kroppsbyggere for år. Vektøkning proteiner inneholder mange flere kalorier enn vanlige proteiner og kan definitivt hjelpe noen sette på muskel og vekt. Men disse proteinene kan også øke vektløfter kaloriinntaket så høyt som de legger på fett også. Når du tar vektøkning proteiner er det viktig å opprettholde en balansert diett som er lav i fett.

Velge Høyre Protein

De fleste kroppsbyggere prøve forskjellige proteiner gjennom hele året. De kan bruke en vanlig whey protein i løpet av sommeren og deretter bytte til en av mysebasert, vektøkning proteiner i høst og vinter. Konkurrerende kroppsbyggere prøver å pakke på muskelmasse i de kalde månedene, og deretter lene seg ut i tid for konkurranse eller stranden sesongen. Dermed, de gjør sine protein valg basert på hva de prøver å oppnå.

De fleste kan bruke et protein pulver for å få muskel vekt på deres fritid. Protein pulver gi muskelen en fyldigere og hardere utseende fordi de fyller muskelen opp med vann. Folk kan definitivt få kvalitet muskler med protein pulver når de tar i kvalitet kalorier også. Målet er å strebe etter den magre muskuløse utseende.

Hvor mye vi får avhenger av vår Kroppstype

Muskler veier mer enn fett. Når folk arbeider ut, tar proteintilskudd og spise riktig de kommer til å få kvalitet muskel vekt. Men noen mennesker har en høyere metabolisme enn andre. De med høyere metabolisme (ectomorphs) har noen lettere for å holde fettet av. Men de har også vanskeligere for å få vekt. Protein shakes kan hjelpe dem å få muskel men de er nødt til å spise mye kalorier for å få vekt. Contrarily, noen mennesker har lavere metabolisms og en naturlig tung bygge (endomorphs). Disse menneskene vil opp i vekt lettere med protein pulver, men må jobbe hardere på bor mager.

I hovedsak kan hvem som helst lage kvalitets vekt gevinster med protein pulver hvis de spiser et balansert kosthold i tillegg.