Digidexo.com

Kan jeg miste vekt med Omega-3?

Du ønsker å gå ned i vekt og har bestemt på en diett plan for å kutte kalorier, karbohydrater og fett. Det er usunt fett du kan eliminere, men en type fett du trenger for å opprettholde en sunn ernæring er omega-3.

Hva er Omega-3?

Omega-3 er en essensiell fettsyre eller en enhet av fett og et næringsstoff kroppen trenger for å holde seg friske ved å regulere lagring av fett, fordøyelse og insulin produksjon i kroppen. Essensielle fettsyrer er ikke produsert av kroppen og må innhentes fra eksterne kilder.

Hvordan virker det?

En studie ved University of South Australia viste at inntak av omega-3 tilskudd sammen med ledende en aktiv livsstil økt vekttap. Studien viste at enzymer i omega-3 økt fett-brenning; med øvelsen lagt til, ble metabolic rate økt. Tar omega-3 reduserer mengden av insulin i kroppen din, noe som resulterer i mer fett brukes som drivstoff for kroppen din, i stedet for å lagres.

The Good Fat

Inkludert omega-3, en god fett, som en del av balansert kosthold kan gjøre deg mer sunn og frisk. Det øker hjernens funksjon, fremmer kardiovaskulær helse og øker stoffskiftet.

Naturlige kilder til omega-3

Omega-3 finnes i fisk som laks, ørret og tunfisk, og også i linfrø og valnøtter.

Kosttilskudd

Du kan ikke ønsker å spise fisk hver dag, så en enkel måte å øke mengden av omega-3 er gjennom kosttilskudd. Følg anbefalt dosering når du tar kosttilskudd.