Digidexo.com

Hvordan Adipex Works

Innledning

Adipex er en appetitt suppressant som bare er tilgjengelig gjennom en resept. Adipex kommer i en pille eller tablettform, og er foreskrevet for personer som er overvektige eller har høyt blodtrykk, diabetes eller høyt kolesterol. Dette appetitt suppressant bør bare brukes som en kortsiktig løsning, og etter et par uker, vil Adipex effektivitet begynner å avta. Adipex er sympatomimetisk amin, noe som betyr at det er kan være vanedannende og kan være vanedannende. Adipex bør aldri tas med andre slankepiller, og en end-of-the-day dose kan føre til søvnproblemer.

Funksjon

Adipex fungerer fordi det stimulerer sentralnervesystemet, og dette øker hjertefrekvensen og blodtrykket. Når pulsen og blodtrykket er økt, det påvirker signalstoffene i kroppen din, og arbeider for å redusere appetitten. Den gjør dette ved å sende signaler til hjernen, slik at det å tro at det er mat og energi lagret i kroppen din. Adipex vil bare fungere hvis det brukes sammen med en redusert calorie diett, og du trenger å inkludere øvelsen når du tar dette tillegget. Ifølge Mayo Clinic, vil Adipex bare arbeide effektivt hvis det tas i den anbefalte dosen forskrevet av legen din. Dette tillegget bør tas på tom mage, og omtrent en time før måltider. Det er viktig for Adipex tas helhet, fordi tygge eller knuse tabletten vil redusere Adipex effektivitet og øke bivirkningene.

Advarsel

Ifølge WebMd.com, er Adipex svært vanedannende og kan føre til en myriade av bivirkninger. Hver gang du begynner å legge merke til disse bivirkningene mens du tar Adipex, er det viktig at du kontakter legen din umiddelbart. WebMD.com sier også at Adipex er foreskrevet fordi fordelene med denne pillen oppveier hindringer at bivirkningene har å tilby. Bivirkningene som er utbredt i Adipex er ubehagelige følelser, ulykkelige følelser, tørr munn, diaré, hyperaktivitet og rastløshet. Flere alvorlige, men mindre vanlige bivirkninger er hjerte- og lungeproblemer.