Digidexo.com

Naturlige urter for hypertrofiske arr

Naturlige urter for hypertrofiske arr


Arrdannelse viser kroppens naturlige helbredende evne ved å dyrke nytt vev og hud over et sår. En hypertrofisk arr er et arr som er en hevet område som er en annen farge enn huden rundt det. Den vokser ikke utenfor grensene for den opprinnelige sår. Arr er vanligvis mest merk to måneder etter helbredelse og til slutt visne i tid. Naturlige urter tilbyr en skånsom måte å krympe og gjøre hypertrofiske arr mindre synlige.

Calendula

Påfør en calendula salve til en såret to ganger om dagen før det gror. Calendula har anti-inflammatoriske egenskaper og fremmer veksten av nye, sunn hud. Bruk denne urten for å få en jump-start på helbredelse et arr før det enda vises. Se etter calendula produkter i helsekostbutikker.

Calendula og Cottonwood

Påfør en calendula og Cottonwood salve til din hypertrofisk arr to ganger om dagen. Bland sammen 6 ss. vaselin, 3 ss. calendula olje og 2½ ss. Cottonwood olje. Bruk denne salve morgen og kveld til arret. Bruk denne salve i to til tre måneder å krympe arret ditt.

Gotu kola

Påfør gotu kola lim til arret to ganger daglig inntil arr leges. Bland 1 ss. av gotu kola-pulver med nok vann til å lage en tykk pasta. Bruke den direkte til arret. Gotu kola er relatert til persille. Denne urten lindrer betennelser, styrker hud-bygge vev og bidrar til å reparere skadet hud.

Bromelain

Ta en 500 mg kapsel av bromelain to ganger om dagen mellom måltider før dine arr leges helt. Bromelain har anti-inflammatoriske egenskaper og bryter ned overflødig materiale rundt arret området. Bromelain er et enzym som finnes i ananas anlegget.

Comfrey

Påfør Comfrey salve to ganger i uken til arret. Comfrey fremmer healing og inneholder vitamin B12 for å utvide nye hudceller. Legg en håndfull hakkede Comfrey røtter i 2 kopper vann i en kjele. Kok opp og la det småkoke til en hvit krem ​​skjemaer på toppen av blandingen. Mos Comfrey root etter at den er avkjølt. Sil ut biter av roten. Lagre i en lufttett krukke i kjøleskapet. Gjelder for din arr og la på over natten. Vask salven av i morgen. Vær oppmerksom på at den eldre til å arr, jo lengre tid vil det ta å helbrede.