Digidexo.com

Feng Shui Cures

Feng Shui Cures


Hvis du eller en elsket opplever en lengre periode med ulykkelighet som ikke synes å ha noen årsak, kan energien i ditt hjem være den tause skyldige. Feng shui, den gamle kinesiske kunsten som involverer energiflyt, og tilbyr løsninger for å overvinne subtile energiblokker som antas å stjele en persons helse og vitalitet i hjemmet og på arbeidsplassen.

Krystaller

Krystaller avverge og til slutt oppløse negativ energi. Ifølge praktisering av feng shui, kan krystaller avlede "giftpiler," hjørnene der to vegger møtes, danner negative energi piler som tar sikte direkte på deg mens du sitter eller sover. Disse gift piler kan være spesielt vanskelige når plassert i nærheten av din arbeidsplass eller motsatt sengen.

Hengende krystaller fra taket over gift piler kan fjerne dårlig energi. Hvis du hviler eller arbeide i et lite rom, en krystall som er ca 1 ½ inches i diameter vil gjøre utslaget. Hvis man arbeider eller hvile i et stort rom, en krystall som er minst 2 inches eller større i diameter skal brukes.

Krystaller også bidra som feng shui botemidler for stagnert energi som bygger seg opp i lange smale korridorer. For dette henge en stor krystall i midten av en korridor for å dispergere den negative energi. Hvis du ikke føler en endring i energi av gangen etter en stund, flytte krystallen til et annet sted til du oppnår ønsket resultat.

Speil

Speil kan brukes til å avlede ytre påvirkninger som sender negative energier mot ditt hjem. For eksempel, feng shui utøvere mener hjørnet av en annen bygning kan skyte en gift pilen på hjemmesiden din, eller du kan leve veldig nært til et deponi, begravelsesbyrå, kirkegård, sykehus eller andre kontinuerlig negativ-energikilde som til syvende og sist påvirker din lykke og helse.

Du kan plassere et speil direkte mellom deg og den plassen. Sørg for at speilet er minst seks inches i diameter. Plasser det enten i et vindu eller mot veggen i ditt hjem, vendt ut på det stedet du ønsker å avlede.

Vind Chimes

Vindklokker kan brukes som et feng shui kur for å løfte humøret og energien. Henge en vind klokkespill laget av fem hule rør fra sentrum av soverommet fra en rød snor for å hjelpe sette deg med lykke og vitalitet.