Digidexo.com

Tindamax bivirkninger

Tindamax er en resept antiprotozoal medisiner som brukes til behandling av ulike parasittinfeksjoner. Den brukes for behandling av trichomoniasis (en seksuelt overførbar sykdom) og amoebic leverinfeksjoner samt tarminfeksjoner som amebiasis og giardiasis. Som med alle medisiner, er noen mulige bivirkninger forbundet med Tindamax.

Mindre bivirkninger

En forholdsvis vanlig bivirkning av Tindamax som vanligvis ikke krever medisinsk oppmerksomhet, da det har en tendens til å avta på egen hånd, er et metallisk eller bitter smak i munnen. Men hvis denne bivirkningen vedvarer eller forsterkes, en lege bør konsulteres.

Mindre vanlige mindre bivirkninger

Flere mindre bivirkninger som ikke er så vanlig som den nevnte man også eksisterer. Disse er fortsatt ikke ansett for å være årsaken til alarmen i de fleste tilfeller. Du kan oppleve kramper; komplikasjoner i passerer avføring; sur mage; syre i magen; dreven raping; hals, øvre del av magen og brystsmerter; kaste opp; vekttap; halsbrann; hodepine og fordøyelsesbesvær. Generelt, disse bivirkningene forsvinner som et individs kroppen justerer for Tindamax.

Sjeldne bivirkninger

Noen sjeldne bivirkninger av Tindamax som vanligvis ikke er skadelig inkluderer tungen belegg, depresjon, sår hals, hals tørrhet, lunger, humørsvingninger, mentale forandringer, rennende nese, heshet, vokalendringer, og halsen kjertler blir hovne. Hvis disse bivirkningene ikke går bort på egen hånd eller bli verre, søke medisinsk hjelp.

Alvorlige bivirkninger

Skulle du oppleve alvorlige bivirkninger av Tindamax, bør du slutte å bruke medisinen umiddelbart og får krisehjelp. Noen potensielt skadelige bivirkninger av stoffet inkludere blødende tannkjøtt; mørk avføring; side eller lavere ryggsmerter; lammende, prikking eller brennende fornemmelser; frysninger; brystsmerter; vanskeligheter med å svelge; bryte ut i elveblest; kvalme; smertefull vannlating; svakhet i føtter, ben, armer eller hender; sår; unormale blåmerker eller blødning; svakhet eller tretthet; feber og racing hjerteslag.

Sjeldne og alvorlige bivirkninger

Noen sjeldne og alvorlige bivirkninger av Tindamax inkluderer bevissthetsendringer (og til og med bevissthet tap), tungpustethet, tetthet i brystet, høyt pust, kortpustethet og har en hard tid puste. Folk som opplever noen av disse symptomene bør du slutte å ta Tindamax og kontakte lege så snart som mulig.