Digidexo.com

Hvordan å spore opp en mistet medisinsk assistent sertifikat

Hvordan å spore opp en mistet medisinsk assistent sertifikat


Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, mer enn 480.000 medisinske assistenter arbeider i dag i USA, utføre administrative og kliniske oppgaver for å hjelpe lege kontorer kjøre glatt. Selv om det ikke er obligatorisk, noen medisinske assistenter velger å sertifisere gjennom en formell treningsprogram eller en profesjonell forening. Hvis du har mistet medisinsk assistent sertifikat fra noen av disse sertifiserende organisasjoner, er det moderat lett å spore opp en annen kopi.

Bruksanvisning

Erstatte en tapt medisinsk assistent sertifikat

•  Kontakt medisinsk assistent treningsprogram som du avsluttet, hvis sertifikatet du mistet var fra en formell treningsprogram. Støtteprogram ansatte vil bekrefte din identitet og gjennomføring av programmet og vil være i stand til å sende deg et erstatningssertifikat. Kommisjonen på Akkreditering av allierte Helse utdanning programmer har en katalog over alle de akkrediterte medisinsk assistent treningsprogrammer. Finne kontaktinformasjon for programmet ved å søke på CAAHEP katalog på nettet.

Ring eller e-post medlemskapet ansatte ved den amerikanske foreningen av medisinske assistenter til å be om et erstatningssertifikat for AAMA nasjonal sertifiseringseksamen. Den AAMA tilbyr også medlemmer et nedlastbart bestillingsskjemaet for erstatningssertifikater. Erstatningssertifikater er tilgjengelig for en $ 20 erstatning gebyr.

Ta kontakt med medlems ansatte ved American Medical teknologer, profesjonell organisasjon som sertifiserer medisinske teknologer - en annen type medisinsk assistent - hvis du har mistet sertifikatet fra AMT nasjonal undersøkelse. Selv om AMT krever en avgift for verifisering av din sertifisering til statlige myndigheter, gjør sitt medlemskap ressurser side indikerer ikke en avgift for erstatningssertifikater. Be personalet om hjelp til å få et duplikat sertifikat.