Digidexo.com

Soppdrepende aktuelle kremer for Ringorm

Soppdrepende aktuelle kremer for Ringorm


Har ingenting å gjøre med ormer, er soppinfeksjon i huden tilstand som kalles ringorm så kalt på grunn av den karakteristiske røde ringformet utslett som vises på sunn hud. Flere over-the-counter (OTC) og resept-styrke aktuell kremer er tilgjengelige for å behandle ringorm. Tilstanden vises i ulike former, for eksempel fotsopp (tinea pedis), skrittsopp (tinea cruris); ringorm på kroppen (tinea corporis) og soppinfeksjon på huden på brystet, rygg og skuldre (tinea versicolor).

OTC og reseptbelagte kremer

OTC og reseptbelagte remedier ofte inneholde de samme aktive ingrediensene, men til en sterkere konsentrasjon i reseptbelagte medisiner, som brukes i mer alvorlige tilfeller. På grunn av mulige bivirkninger og legemiddelinteraksjoner, må de reseptbelagte varianter tas i henhold til legens retninger.

Butenafine

Butenafine er en resept bare krem ​​som påføres huden for å behandle ringworm av kroppen, fotsopp, jock kløe og soppinfeksjon på brystet, ryggen og skuldrene.

Ciclopirox

Ciclopirox er en resept bare krem ​​tilgjengelig under slike merkenavn som Loprox og Loprox TS. Det dreper og hindrer vekst av sopp og behandler ringworm av kroppen, fot, lyske, bryst, rygg og skuldre. Den er også tilgjengelig i en gel eller sjampo for å behandle seboreisk eksem i hodebunnen og i en neglelakk for å behandle ringworm av negler.

Econazole

Econazole er en presciption-bare aktuell krem ​​tilgjengelig under merkenavnet Spectazole. Det er foreskrevet for å behandle ringworm av kroppen, fot, bryst, rygg og skuldre.

Terbinafin

Terbinafin er tilgjengelig OTC og ved resept under merkenavnene Lamisil og Lamisil AT. Terbinafin påføres direkte på huden for å behandle ringworm av kroppen, fot og lyske, og av rygg, skuldre og bryst. I tillegg, blir det brukt til å behandle soppinfeksjoner i huden.

Mikonazol

Mikonazol er funnet i et bredt utvalg av soppdrepende kremer, noen OTC og noen resept. Merkenavn inkludere Fungoid, Lotrimin AF, Micatin, Micro-Guard, Monistat 1 og Neosporin AF.