Digidexo.com

Hva er fordelene med Forever Living Nature-Min?

Hva er fordelene med Forever Living Nature-Min?


I denne tid med rask mat kan du ikke få alle mineraler som kroppen din trenger. Natur-Min er et supplement til mat, som tilbys av selskapet Forever Living, som gir en rekke næringsstoffer, inkludert mineraler som fremmer en sunn kropp.

Sea Minerals

Havbunnen er en rik kilde til mineraler som ikke har blitt forstyrret av forurensning. Natur-Min kraner denne rike ressursen for å skaffe høy kvalitet mineraler, ifølge Forever Living hjemmeside.

Bein og tenner

The Forever Living hjemmeside viser kalsium, magnesium og fosfor blant ingrediensene i Nature-Min. Disse mineralene er viktige for friske bein og tenner. Hvis din diett er mangelfull i kalsium, vil kroppen fjerne kalsium fra bein og bruke det andre steder. Osteoporose kan føre til.

Cytosolic Kalsium

Cytosolisk kalsium (kalsium som flyter rundt i cytoplasma. Cellene) funksjoner i muskel sammentrekning, celledeling, hormonell kontroll, nevrale signalering, og egg befruktning. Ifølge Forever Living nettside, vil Natur-Min gi deg nok kalsium for alle disse funksjonene.

PH Factor

Ifølge Forever Living nettside, inneholder Nature-Min fosfor, kalium og natrium, som regulerer pH i blodet ditt. Natrium er ikke ofte mangelfull i kostholdet på grunn av den allestedsnærværelse av bordsalt. Ved å gi fosfor og kalium Natur-Min fremmer sunn blod kjemi.

Mineraler Associated med organiske molekyler

Visse mineraler er nært forbundet med fysiologisk betydelige organiske molekyler. Sink, jern, kobber, mangan, molybden og selen er kofaktorer som fester seg til noen av dine enzymer og gjør dem i stand til å fungere.
Jod, fosfor og jern er integrerte komponenter av skjoldbruskkjertelhormoner, nukleinsyrer, og hemoglobin, respektivt. Natur-Min tilbyr både kofaktorer og disse tre komponentene av organiske molekyler i sin formel.

Easy absorpsjon av kroppen

Nettstedet til Natur-Min forsikrer oss om at deres mineraler er kjelatert, og derfor lett absorberes av kroppen din.
Natur-Min inneholder også krysskarmellosenatrium, som absorberer mye vann, og dermed oppløser Nature-Mins andre mineraler og gjør det lettere for kroppen å bruke dem.