Digidexo.com

Hvordan kjøpe Protein pulver med EBT

Hvordan kjøpe Protein pulver med EBT


EBT (elektronisk fordeler transfer) er et statlig støttet program utviklet for å gi husholdninger med lav inntekt med mulighet for å kjøpe mat. Også referert til som mat frimerker, bruker EBT et kort som ligner på et debetkort til at programdeltakerne å kjøpe kvalifiserte elementer.

Grunnleggende

EBT fordeler er forløst i kassen. Den EBT kortet dras og kostnaden av kvalifiserte matvarer er trukket fra deltakernes månedlige fordeler. Bortsett fra varm mat, nesten alle typer mat produkt (inkludert frø for planting) kan kjøpes med EBT.

Begrensninger

For å forhindre misbruk av EBT fordeler, kan mange elementer ikke kjøpes med EBT fordeler. Disse omfatter alkohol, vitaminer og medisiner, tobakk og husholdningsartikler. Fordi protein pulver ofte faller inn i kategorien av kosttilskudd, kan det ofte ikke kjøpes.

Løsning

Sjekk ut etiketten på baksiden av protein pulver for å avgjøre om de kan kjøpes med EBT. Hvis etiketten hodet leser "supplement fakta," det anses som et supplement, og kan ikke kjøpes med EBT. Hvis etiketten hodet leser "ernæringsmessige fakta", da proteinpulver er klassifisert som mat, og EBT fordeler kan brukes til å kjøpe produktet.