Digidexo.com

Hvordan spise seks ganger om dagen og gå ned i vekt

Når folk flest tenker om å miste vekt, tenker de om å spise mindre mat. Men du kan faktisk spise seks ganger om dagen og gå ned i vekt. Nøkkelen er å gjøre små porsjoner. Spise små måltider gjennom dagen kan være en svært effektiv måte å gå ned i vekt - du får all den næring du trenger, men du ikke føler deg sulten eller fratatt. Planlegg mini måltider nøye for å holde seg innenfor kalori utvalg for å miste vekt.

Hvordan spise seks ganger om dagen og gå ned i vekt

Sett en daglig kalori mål. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. For å gjøre dette, sette et mål for hvor mange kalorier du skal spise på en dag. Sikt på rundt 1300 til 1500 kalorier for å gå ned i vekt, men du bør spise mer hvis du er veldig aktiv eller ammer.

Finn målet kalorier per måltid. Den kalorier i hvert måltid bør alle legge opp til å passe i ditt daglige kalori rekkevidde. For å gjøre dette, kan du dele dem slik at du spiser like mye til hvert måltid, eller du kan gi deg selv en høyere kalori tildeling for frokost, lunsj og middag, med et mindre beløp for dine tre snacks.

Spis lav kalori sunn snacks. Mens du kan kjøpe 100 calorie snack pakker av junk food, vil disse ofte forlate deg sulten og misfornøyd. I stedet er du bedre på utkikk etter en 100-200 kalori snack som vil holde deg fyldigere lenger, for eksempel ost og kjeks eller et eple med peanøttsmør.

Pile tallerkenen med grønnsaker. Når begrense kalorier for å gå ned i vekt, vil du spise så mye som mulig mens du fremdeles holder kaloriene lavt. Grønnsaker er en ideell måte å gjøre dette. De er lav kalori og fylling. Start måltidet med en stor salat med en lav kalori dressing. Velg en hovedrett som er basert på grønnsaker, som for eksempel pasta primavera med mer grønnsaker enn pasta. Når du gjør dette, kan du faktisk spise mer mat og gå ned i vekt.

Tid måltidene dine med jevne mellomrom. Målet med å spise små måltider for vekttap er å holde kroppen full. Space dine måltider ut basert på de gangene du er våken og arbeider. For eksempel kan det være lurt å spise frokost, lunsj og middag, og deretter har en midmorning, midafternoon og kveld snack.