Digidexo.com

Hvordan å miste 100 pounds i seks måneder

Å miste 100 pounds er ikke en lett mål å oppnå, særlig innenfor et begrenset tidsrom. Det er ikke sunt å miste mer enn 2 pounds en uke, men innledende vekten kommer av raskere for en større person. Å miste 100 pounds i seks måneder, vil du har å tape rundt 4 pounds en uke som, mens ganske hardt, er oppnåelig med en lege veiledning. Det krever en komplett livsstil endring som er skissert nedenfor.

Hvordan å miste 100 pounds i seks måneder

•  Spis bedre. Dette er den viktigste del av prosessen. Kutt ut junk food og stokk med mettende og sunne hele korn matvarer. Magert kjøtt, frukt, grønnsaker og nøtter vil bli dine stifter. Disse matvarer er ikke bare lite fett, men også hjelper kroppen å bekjempe fett. Unngå alkoholholdige drikkevarer og brus.

•  Få av sofaen og kjøre. Kardiovaskulær aktivitet av noe slag som hever pulsen vil bidra til å brenne fett. Start forsiktig, trene i 20 til 30 minutter tre dager i uken. Etter hvert som du blir mer komfortabel, øke intensiteten på cardio trening. Studier har vist at å øke intensiteten av kardiovaskulær aktivitet er mye mer fordelaktig for forbrenning av fett og holde stoffskiftet forhøyet i løpet av dagen enn langsommere, lengre cardio aktivitet. Du kommer til å virkelig må presse deg selv til å møte dine mål.

Løft vekter. Vektløfting fullfører tredelt plan for effektiv, sunn vekttap. Hvis du er ukjent eller skremt av vektrommet på treningsstudio, arbeide med en personlig trener som kan introdusere deg til de øvelsene du bør innlemme i din personlige rutine. Igjen begynner sakte, men holde målet i bakhodet hver gang du plukker opp en vekt. Ikke vær redd for å presse deg selv.

Hint

  • Skriv ned dine mål og holde den et sted du vil se det hver dag. Hold oversikt over alt du spiser og din trening fremgang å holde deg på sporet.
  • Før du tar på en slik aggressiv vekttap plan er det ekstremt viktig å rådføre seg med legen din for å sikre din egen sikkerhet og trivsel. En drastisk endring i spisevaner kan føre til irritabilitet, oppkast og hodepine. Vær forsiktig så du ikke overarbeid kroppen din, noe som kan føre til alvorlige skader. Det kan ta lengre tid enn seks måneder for å oppnå en slik imponerende vekttap.