Digidexo.com

Over the Counter herpes behandling

Over-the-counter (OTC) behandlinger er tilgjengelig for både muntlig og genital herpes. Imidlertid bør man være forsiktig med en person til å bare bruke dem som indikert og å følge andre anbefalinger, som å ta antivirale medisiner foreskrevet av lege, for å administrere herpes utbrudd.

OTC: aktuelle agenter

OTC aktuelle medisiner anbefales i behandling av oral herpes (forkjølelsessår). Ifølge Mayo Clinic, disse inkluderer aktuell lidokain og benzylalkohol.

Identifikasjon

Både lidokain og benzylalkohol kan anvendes for å behandle smerte forbundet med aktive forkjølelsessår. Men det er viktig å bare bruke disse OTC behandlinger indisert for intraorale (i munnen) herpes ved behandling av munnsår inne i munnen.

Relief

OTC smertestillende kan brukes hvis følge produsentens instruksjoner og en lege råd for å håndtere smerter forårsaket av utbrudd av enten muntlig eller genital herpes.

Kontra

Den internasjonale Herpes Management Forum advarer om at aktuelle agenter kan forsinke healing av genital herpes sår ved å få dem til å holde seg fuktig. Dette gjelder spesielt for kvinner.

Typer

Det er også ikke-medisinske tiltak folk kan ta for å håndtere herpes utbrudd. Disse omfatter bruk av is (genital herpes) eller is og varme (oral herpes) for å avlaste området, og iført løse undertøy og holde sår rent og tørt for å unngå irriterende sår, ifølge GlaxoSmithKline, produsenten av Valtrex, en herpes medisinering.