Digidexo.com

Hvordan spise havre å miste vekt

Hvordan spise havre å miste vekt


Fiber er en viktig del av et vekttap diett. Fiber hjelpemidler i fordøyelsen og gjør at du føler deg mett slik at du ikke overspiser. En mat som er fullpakket med fiber er havre. Havre lage en gel i magen som bremser hastigheten magen tømmer ved, noe som gjør at du føler deg mett lenger. Legge til en servering eller to av havre til en sunn diett kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en sunn måte.

Hvordan spise havre å miste vekt

Bruk havregryn eller stål-kutt snarere enn pakker av havremel. Kommersiell havregryn har sukker og konserveringsmidler lagt til det, som legger tomme kalorier og mangler ernæring. Havregryn koker raskere enn stål-kutt havre og er lettere å tygge, men noen foretrekker teksturen av stål-kutt havre.

Cook havregryn med vann på komfyren, koke vannet først, og deretter legge til havre. Bruk 3/4 kopp havregryn med 1 1/2 kopper vann, eller 1/2 kopp stål-kutt havre med 2 kopper vann. Havregryn ta seks minutter å lage mat, mens stål-kutt havre ta 20 minutter eller mer for å lage mat. Legg 1/4 ts. salt hvis ønskelig.

Substitute melk for vann i havregryn hvis du ønsker. Snarere enn helmelk, bruk skummet eller soyamelk. Disse melkevarianter har færre kalorier, men gir rikelig med protein og kalsium. Vær forsiktig når matlaging melk på komfyren siden det kan brenne.

4 øverste havregryn med frisk frukt, bær og nøtter i stedet for å legge til sukker. Sukker gir lite ernæringsmessige fordeler og legger kalorier. Frukt har sukker, men inneholder også fiber, vitaminer og mineraler.

Snack på granola hele dagen. Granola er laget av bakt havre, nøtter og rosiner. Dette gir rikelig med fiber og protein som vil fylle deg opp til neste måltid. Bare plukke opp naturlig granola snarere enn boxed variasjon i korn midtgangen - sistnevnte er full av sukker og tomme kalorier.

Hint

  • For å gå ned i vekt må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Hold øye med ditt daglige kaloriinntak.
  • Spis andre sunne matvarer i tillegg til havregryn, og innlemme øvelsen i din daglige rutine.
  • Å spise havre alene vil ikke hjelpe deg å miste vekt. Making havre en del av din sunne livsstil er det som vil hjelpe til med vekttap.