Digidexo.com

Hvordan å miste 100 pounds i ett år med diett og mosjon

Hvordan å miste 100 pounds i ett år med diett og mosjon


Kjepphest dietter kommer og går, men det er en sannhet om å miste vekt - du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker for å miste de overskytende pounds. Mens det er mulig å miste 100 pounds i ett år gjennom kosthold og mosjon, ikke alle kan oppnå dette. Sikker vekttap er omtrent en halvkilo eller to per uke, og å miste 100 pounds i et år krever et ukentlig vekttap på nesten to pounds. Det betyr at du må forbrenne rundt 1000 kalorier mer enn du tar inn hver dag.

Hvordan å miste 100 pounds i ett år med diett og mosjon

Spor matinntaket for en uke, spise som du gjør nå. Spore kalorier, fett, karbohydrater, protein og fiber i maten. Bruk en online ernæring database, for eksempel det amerikanske Department of Agriculture database (se lenke i Resources). Telleapparat daglige total å vite hvor mange kalorier du nå forbruker.

Logg din daglige aktivitet i en uke, trene som du gjør nå. Spore hvor mange kalorier du brenner med en online kalkulator, for eksempel kalorier teller (se lenke i Resources). Bruk en kalori-brent kalkulator som tar vekten i betraktning, som tyngre folk brenne mer kalorier enn en tynnere person gjør den samme øvelsen for samme tidsperiode.

Bestem hvor mange kalorier du bør ta i per dag. Antallet varierer avhengig av kjønn og om du allerede er aktiv. Slå opp informasjonen i en kilde som USDA mypyramid data (se lenke i Resources).

Bestem hvor mange av de 1000 kalorier per dag du må kaste for å miste to pounds per uke vil komme fra kosthold og hvor mye vil komme fra ekstra trening. Bruk informasjonen lært i Trinn 3 om daglige kalori behov for å sikre at du ikke faller under sunne minimum inntak for kjønn og livsstil.

Bygg en spise plan som passer innenfor kalori rekkevidde per dag. Bruk en online kalori-telling verktøy for å bygge utvalg menyer. For eksempel plukke tre frokoster du liker å spise. Plugg i hver meny i kaloritelleren for å lære hvor mange kalorier er i maten. Gjøre erstatninger og justeringer, for eksempel avkall smør på toast eller ved hjelp av skummet melk, å kutte kalorier. Bruke et nettsted som USDA mypyramid meny planleggeren (se lenke i Resources) for å få hjelp.

Lag en øvelse plan som vil hjelpe deg å brenne av overflødige kalorier. Bruke en online kalkulator for å plukke øvelser som vil brenne kalorier basert på din vekt og kjønn. Revurdere din treningsplan som du gå ned i vekt - du vil brenne flere kalorier når tyngre og må øke varigheten på treningen eller treningen som du får tynnere å opprettholde samme kaloriforbrenningen.

Tally dine daglige menyer med treningen planer om å lære hvis du er Shedding minst 1000 kalorier per dag i forhold til din nåværende nivåer. Foreta justeringer som er nødvendig ved å kutte ut mat eller øke øvelsen til du finner den rette blandingen.

Følg din spising og trening. Skriv ned alt du spiser og all trening du komplett i din journal. Telleapparat tallene daglig for å sikre at du holder deg på sporet med kaloriinntak og brenne. Endre spise-menyen eller øvelser hvis du blir lei - bare sjekker dine nye valg med ernæring database og kaloriteller.

Vei deg ukentlig på omtrent samme tid på dagen og iført enten lignende klær eller ingen klær - dette sørger for at klærne ikke kaste av vekten resultat. Legg merke til vekten din i dagboken din, slik at du kan holde oversikt over din krymper kroppen.