Digidexo.com

Måltid ideer for arbeid

Spise godt på jobb tar trodde og planlegging. Det er fristende å kjøpe mat fra en automat eller gå ut for fast food. Ved å sakte innlemme nye ideer for arbeids måltider, kan du forbedre ernæring og se kaloriinntak. Å spise klokt tar litt kreativitet og vilje til å finne gode valg.

Bilde sunne måltider

Hvis du ikke kan se for et sunt måltid, er det vanskelig å opprette en. Picturing 4 oz. av protein, to 1/2 kopp porsjoner grønnsaker og / eller frukt, og en hel korn brød er et godt utgangspunkt. Du kan ta fettfattig ost, en liten boks med tomatjuice, til et eple og hele korn crackere arbeide for et balansert måltid.

Lær hva reiser godt

Små pull-tab bokser av kylling, frukt i små kopper eller i sitt skinn, protein drinker, og pakket nøtter med tørket frukt (trail mix) reise godt. Forbered en salat til, også. Oppbevar salaten i en plastbeholder til å ta før du går på jobb. Pack strimler av kylling på siden for å legge til salat.

En liten bil Cooler gir muligheter

Tar måltider i en liten kjøler med is gir flere alternativer. For eksempel kan du ta en liten beholder med cottage cheese til å fungere. Ta med en liten boks med fersken å blande inn. Vil Selv left gryte fra middag reise godt hvis tett innpakket og plassert i en kjøligere.

Miste vekt ved å spise Color

Unngå hvite matvarer --- hvitt sukker, hvitt brød, poteter --- å miste vekt og holde seg frisk. I stedet tror farge. Oransje gulrøtter, røde epler og lilla druer tilbyr god ernæring. Avocado, tomater, sommer squash og selleri er alle gode valg også.

Kjøpe gode Containere

Kjøp et holdbart rustfritt termos å ta hjemmelaget suppe til å fungere. Invester i høy kvalitet plast plater med delingsprofiler og tunge snap-on lokk for å ta middagsrester. Det er lettere å feste med noen vekt-tap diett hvis du tar med mat hjemmefra --- kokte egg, skiver av frukt, lav-fett grønnsakssuppe eller svært små deler av din favoritt mat.

Aksje opp på forhånd

Kjøp poser med nøtter, trail mix, frukt, fettfattig ost pinner pakket enkeltvis, grønn te drikker, bokser med tunfisk eller kylling, eller individuelle pakker av havremel å fikse på kontoret mikrobølgeovn. Du vil bli fristet til å ta en høy-kalori Reuben sandwich eller leverandør pizza slice, hvis du ikke har riktig mat som kommer med deg hjemmefra.