Digidexo.com

Alkohol og GERD

Gastrointenstinal reflukssykdom eller Gerd er en medisinsk tilstand der syre fra magesekken lekker ut i spiserøret, forårsaker smerte. Hvis du lider av GERD, redusere mengden alkohol du drikker kan bidra til å kontrollere dine symptomer.

Bivirkninger av alkohol

Alkohol slapper muskelen som holder syre som finnes i magen, forstyrrer sammentrekninger i spiserøret som hjelpemiddel svelge og øker mengden av syre som produseres i magen din, forklarer den amerikanske Halsbrann Alliance.

Resultater

Fordi alkohol effekter på magen, drikker alkohol har potensial til å forverre alvorlighetsgraden av GERD symptomer som smerte, en sur smak i munnen, hoste og problemer med å svelge.

Clinical Evidence

En studie 2008 utført ved Yokohama City University School of Medicine i Japan og publisert i BMC Gastroenterology Journal fant at alvorlighetsgraden symptomer på GERD i mannlige deltagerne økt proporsjonalt med hvor mye alkohol de forbrukes. Med andre ord, jo mer alkohol mennene drakk, jo verre de har symptomer ble.

Expert Insight

The National Halsbrann Alliance foreslår at du begrenser inntaket av alkohol til en til to blandede drinker, 12 til 16 oz. vin, eller 02:58 øl per dag for redusere symptomene på GERD relatert til alkohol. The Mayo Clinic anbefaler også at du unngår alkohol så mye som mulig hvis du lider av GERD.

Betraktninger

Mat som peppermynte, sjokolade, hvitløk, løk og koffein også øke symptomer på GERD, rapporterer Mayo Clinic. Det kan være lurt å redusere eller eliminere inntaket av disse matvarene for å ytterligere redusere symptomene dine.