Digidexo.com

Naturlig halsbrann Utbedring

Halsbrann rammer opp til 20 prosent av befolkningen minst én gang eller mer per uke. Mange mennesker lider av det sjelden og ikke krever behandling. For noen, skjønt, er halsbrann ledsaget av alvorlige brystsmerter, oppgulp av hva de har spist eller drukket, og en sur smak igjen i munnen. En tur til legen eller apoteket kan være i orden, men det er mange naturlig halsbrann rettsmidler som kan benyttes først.

Aloe Vera Juice

Aloe vera juice er en naturlig halsbrann rettsmiddel som har evnen til å berolige en spiserøret som har blitt irritert av halsbrann. Aloe vera ekstrakt kan finnes i pille eller gel former i de fleste apoteker og helsekostbutikker. Det bør tas 20 minutter før et måltid er spist for maksimal effekt.

Slippery Elm

Slippery Elm er et naturlig middel for halsbrann, og er også brukt i mange såre halspastiller funnet i urte delen av apotek. Glatte alm kommer fra den indre barken av glatte alm treet og inneholder en ingrediens som heter slim. Dette er en gel-lignende stoff som sveller når det er blandet med vann, og vil belegge den betente spiserøret, redusere irritasjon av halsbrann.

Marshmallow

Urte marshmallow, Althaea officinalis, inneholder også planteslim, noe som gjør det en annen naturlig rette for halsbrann. Marshmallow rot te er ofte anbefalt av urte, og kan gjøres med en spiseskje tørket marshmallow rot og kokende vann. Å drikke tre kopper av denne te om dagen er anbefalt for de som lider av halsbrann ofte.

Marshmallow bør ikke brukes av de som har diabetes, er gravid eller ammer.

Andre forslag

De som røyker er faktisk svekke den nedre esophageal sphincter ved å inhalere nikotin i sigaretter. Røykeslutt eller kutte ned så mye som mulig kan hjelpe dem som lider av halsbrann.

Matvarer som kan forårsake halsbrann mer enn andre bør unngås også, blant annet sjokolade, sitrusfrukter, tomater, eddik, kaffe og krydret mat. Mange alkoholer kan forårsake halsbrann, spesielt de som inneholder frukt eller sitrussmakstilsetninger. Holde en dagbok over hva du spiser og det som senere fører til halsbrann kan bidra til å identifisere et problem mat.

Stress kan også forverre halsbrann, ifølge National Halsbrann Alliance. De med høyt stressnivå bør tilstrebe å redusere deres stress med medisiner, yoga eller annen form for stress relief.