Digidexo.com

Halsbrann rettsmidler

Den amerikanske Gastroenterologisk Association sier at halsbrann oppstår når magesyre ryggen opp i spiserøret. Dette fører til en brennende følelse i brystet. Halsbrann lider noen ganger tror de har et hjerteinfarkt i alvorlige årsaker. Halsbrann kan forstyrre syke 'daglige aktiviteter og søvn. Det er mange halsbrann rettsmidler, både medisinske og nonmedicinal.

Diet Modification

En av de enkleste halsbrann rettsmidler endrer ens diett siden visse matvarer utløser symptomer. Noen matvarer for å unngå å inkludere stekt og fet mat, sjokolade, alkohol, kaffe, sitrusfrukter og krydder.

Vekttap

Overvekt, spesielt rundt mageområdet, tvinger magesyre opp i spiserøret. Dermed foreningen anbefaler vekttap som en halsbrann rettsmiddel.

Stop Smoking

Et annet halsbrann rette er å slutte å røyke. Den halsbrann Information Alliance sier at røyking stimulerer produksjonen av magesyre og slapper esophageal sphincter, som forårsaker mer syre for å gå inn i spiserøret.

Unngå stramme klær

Iført tettsittende klær, som belter og hofteholdere, klemmer magen, noe som presser mat i spiserøret.

Over-the-counter medisiner

Den amerikanske Gastroenterologisk Association sier at over-the-counter medisiner som syrenøytraliserende er effektive halsbrann rettsmidler fordi de nøytraliserer magesyren.

Reseptbelagte legemidler

Reseptbelagte legemidler som H2-blokkere og protonpumpehemmere er halsbrann rettsmidler som reduserer mage syre produksjon og helbrede slimhinnen i spiserøret skadet av halsbrann.

Kirurgi

Den amerikanske Gastroenterologisk Association sier at et lite antall av halsbrann lider ikke får lindring fra deres tilstand fra metodene nevnt ovenfor, eller de ikke ønsker å ta halsbrann medisiner. De velge et kirurgisk prosedyre kalt fundoplication, som reduserer syre ved å pakke den øvre del av magesekken rundt spiserøret. Denne prosedyren stopper syre fra sikkerhetskopiering i spiserøret.