Digidexo.com

Hvordan leve med Myokarditt

Myokarditt er blitt mer utbredt i de senere år på grunn av det store antallet av virus og bakterier i mennesker som er regelmessig utsatt for. Sykdommen er en betennelse i hjertemuskelen som kan være forårsaket av forskjellige ting, inkludert HIV infeksjon, Lyme-sykdom, og revmatisk feber, så vel som et stort antall andre alvorlige virus. Det kan også skje på grunn av en bakteriell infeksjon; spesielt Staphylococcus aureus. Det kan også være forårsaket, i sjeldne tilfeller, etter et alvorlig tilfelle av endokarditt - en infeksjon av hjerteklaffen eller lag av muskler rundt hjertet. Endelig kan alkohol og / eller medikament misbruk også forårsake myokarditt. Visse typer av myokarditt kan bli ryddet opp raskt; med spørsmål om noen få dager. Men hvis sykdommen forårsaker betydelig skade på hjertet, kan resultatene være langsiktig, kronisk, eller til og med dødelig. Lære å leve med sykdommen kan være vanskelig, men det er mulig hvis du følger visse trinn.

Hvordan leve med Myokarditt

Hvordan leve med Myokarditt

•  Vær sikker på diagnosen. Ikke vær redd for å få en andre, tredje eller fjerde mening. Leger vil trolig bestille et batteri av tester for å diagnostisere myokarditt. Disse ville inkludere, men er ikke nødvendigvis begrenset til, og EKG, et elektrokardiogram, en bryst røntgen, og blodprøver.

Tren for å gjenkjenne symptomer, forutsatt påvisbare symptomer vises. Det er viktig å vite hva du skal se, slik at en lege kan kalles når det trengs. Typiske symptomer er brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, høy feber, kortpustethet, rask puls, hodepine og tretthet. Noen mennesker kan også oppleve uforklarlig hevelse i armer og hender og ben og føtter.

skaffe riktig behandling. Avhengig av alvorlighetsgraden av det konkrete tilfellet, kan ulike typer behandling rådes. Milde tilfeller kan bare bli bedt om å unngå visse ting som kan forverre sykdommen. Mer alvorlige tilfeller vil kreve en mer aggressiv form for behandling. Dette kan inkludere en rekke medisiner for smerter, for å forebygge blodpropp, for å behandle arytmi, og / eller for å hindre vann oppbevaring. Det kan også omfatte en antibiotikabehandling, oksygen behandlinger, og selv innsetting av pacemaker.

Unngå de tingene som er kjent for å forverre tilstanden. Noen åpenbare valg for å unngå ville være bruk av alkohol og narkotika. For mye av feil type trening kan også vise seg å føre til mer problemer. Derfor bør alle treningsprogrammer skal godkjennes gjennom en lege før de iverksettes. Det er også viktig at de som lider av sykdommen unngå eksponering for smittsomme sykdommer.

Sjekk din kolesterol. Det er viktig å holde tallene lave, innenfor området som indikeres av legen din.

Følg legens ordre. Å delta i aktiviteter som er begrenset eller indulging i ting som er kjent for å være skjerpende for sykdommen er bare å be om trøbbel.

Kontakt lege umiddelbart når noe av det følgende skje: sterke brystsmerter, uregelmessig hjerterytme, pustevansker eller kortpustethet, høy feber eller plutselige frysninger, og uforklarlig plutselig hevelse av lemmer.

Hint

  • Forskning sykdommen på nettet for å få en god forståelse av det.
  • Delta i en godt balansert kosthold.
  • Drikk rikelig med vann.
  • Få den "riktige" form for trening som skissert av lege.
  • Ikke vær redd for å spørre legen din så mange spørsmål du vil om sykdommen.
  • Hold deg unna ting som er kjent for å forverre sykdommen.