Digidexo.com

Leter du gode tips for å hjelpe deg å se og føle deg best

Leter du gode tips for å hjelpe deg å se og føle deg best


Bedre levende er bare noen få enkle steg unna. Ser og føler ditt beste middel å ta vare på deg selv i alle aspekter av livet ditt, fra måten du spiser til de valgene du gjør i løpet av dagen. Spise sunt og riktig deler, trener daglig, og sørger for din mentale helse, og å ta vare på huden din er alle viktige skritt til en bedre deg.

Healthy Eating

Bedre enn slanking, opprettholde sunne matvaner er den beste måten å sikre at du føler deg best på en daglig basis. Mat er drivstoff, først og fremst. Hva du putter inn i kroppen din påvirker hvordan maskinen fungerer.

Drikk rikelig med vann hver dag. De anbefalte åtte glass vann per dag vil ikke bare holde deg hydrert som du kjas og mas om, men vil også hjelpe fordøyelsessystemet prosessen drivstoffet du spiser.

Spis mindre porsjoner. Det er en 20-minutters lapse fra tiden magen er full til den tiden hjernen gjenkjenner at magen er full. Spise mindre porsjoner saktere gir tid hjernen din til å fange opp med magen din, holde deg fra overspising ved hvert måltid.

Husk - aldri hoppe over frokost. Kroppen din trenger fast brensel i form av protein og karbohydrater for å hoppe starte en aktiv dag.

Velge sunnere snacks. Snarere enn å gripe endring som du går ut døren for din ettermiddagen salgsautomat snack, ta et stykke frukt, kutte grønnsaker eller noen nøtter med deg for dagen. Kroppen din vet hvordan man skal behandle disse naturlige matvarer i motsetning til de svært bearbeidet ennå oh-så-praktiske chips eller godteri bar. Snarere enn å utfordre kroppen din til å fordøye disse tøffe snacks, gi dine innmaten en pause med en søt og saftig eple eller drueklase. Mandler er en annen stor kilde til protein drivstoff, hjelpe deg å gjøre det gjennom resten av dagen. Og, cashewnøtter har vist seg å fungere som humør heiser.

Smart trening valg

Treffer gym å gjøre 30 minutter med cardio tre til fem ganger i uken er ingen tvil viktig. Endorfinene du får fra regelmessig trening kan være et sterkere stoff enn nikotin eller koffein. Selv om det kan være vanskelig å få motivert, noe som gjør regelmessig mosjon en del av din daglige rutine kan komme til å bli et svært vanedannende og oppfylle vane.

Hvis din travle timeplan holder deg fra å gjøre det på tredemølle i løpet av uken, finne måter å utøve mens du går. Parkere lenger bort fra kontoret døren for å komme noen ekstra skritt hver morgen og kveld. Bedre ennå, ta offentlig transport, som ikke bare legger ekstra skritt til din daglige rutine, men er bedre for miljøet som helhet. Sats på trappene i stedet for heisen. Og, kan strekke pauser i løpet av dagen. Disse enkle ideer vil ikke bare bryte opp monotonien av den daglige drudge men vil også holde deg følelsen og ser flott ut.

Legg igjen tid for deg selv

Finn en time hver dag til å gjøre noe helt for deg. Unn deg selv en favoritt magasin eller en bok, gå for en spasertur med et kjæledyr eller finne et kreativt utløp som musikk eller et tidsskrift. Legge til en ekstra utløp for stress ved underhold personlige interesser regelmessig gjør for bedre psykisk helse. En mer sentrert tankene vil hjelpe deg å føle deg bedre på en jevnlig basis. Og når du føler deg bra, du ser bra.

Hudpleie

Huden er den metaforiske veggen rundt slottet av kroppen din. Bedre hud er den beste måten å endre din generelle utseende. Sunn hud krever at du drikker rikelig med vann hver dag. Etter en dusj, sørg for å fukte ikke bare ansiktet, men hele. Finne ikke-oljebaserte fuktighetskremer for å unngå kviser. Hudkremer med næringsstoffer som vitamin A og B og aloe tilbyr et hyggelig og sunn godbit for din ytterste laget.