Digidexo.com

Hva slags matvarer har Corn Syrup?

Hva slags matvarer har Corn Syrup?


Mens mais sirup er brukt i noen matvarer som et fortykningsmiddel, søtningsmiddel og fuktighetsbevarende middel, er er den høye fruktose slektning som er mest utbredt på ingredienslister. Høy fruktose maissirup er et billig søtningsmiddel som anvendes i stedet for sukker i mange vanlig forbrukes matvarer. Gjort ved å konsentrere mais sirup i en enda tettere søtningsmiddel, er det et fast innslag på mange ingrediens etiketter og er tenkt å bidra til fedme problemet i USA. Litt innsats er gjort for å redusere nivåene i matvarer på grunn av sin effekt på vekt, men high fructose corn syrup er fortsatt mye brukt rett og slett fordi det er effektivt som et søtningsmiddel og mindre kostnadskrevende enn vanlig sukker.

Bakevarer

Bakevarer som brød, kaker, rundstykker og engelsk muffins inneholder høy fruktose mais sirup. Det er brukt i disse elementer for å produsere en brun skorpe og beholde et fuktig smak og utseende.

Tomat saus

Mange tomatbaserte sauser inneholder høy fruktose mais sirup. Pastasauser, ketchups, pizza sauser og barbecue sauser alle bruke high fructose corn syrup som sin viktigste søtningsmiddel. Gitt at tomater generelt har en terte eller sur smak, hjelper maissirup for å balansere ut smaken.

Brus

Brus er generelt søtet med høy fruktose mais sirup. Stoffet kan også opprettholde smaken av soda og forlenge dens holdbarhet.

Korn

Korn er generelt søtet med høy fruktose mais sirup å lage en sukkerholdig smak. Selv når korn er rettet mot voksne, de inneholder ofte høy fruktose mais sirup for å gjøre deres smak mer attraktivt.

Bearbeidet mat

Mest bearbeidet kjøtt, som kjøttpålegg, bacon og pølse, inneholder høy fruktose mais sirup. Eske matvarer som makaroni og ost, samt pakket lunsj og middagsmåltider, også inneholde high fructose corn syrup å forbedre smaken og forlenge holdbarheten.

Fruktdrikker

Mange fruktdrikker inneholder høy fruktose mais sirup å øke sødme og forlenge sokkel. Når den brukes i frossen juice konsentrat, muliggjør det at produktet for å tine raskere enn juice frosset med vanlig sukker.