Digidexo.com

Mat å forbedre Utholdenhet

Mat å forbedre Utholdenhet


Mange mennesker er ivrige etter å legge litt futt til sine skritt og forbedre sin evne til å gjennomføre fysisk krevende oppgaver for lengre perioder av gangen. Mens søvn og mosjon er de beste måtene å forbedre utholdenhet i det lange løp, er det noen måter å gi deg selv en rask serie av utholdenhet ekstrautstyr. Ved å gjøre små endringer i kostholdet ditt, kan du sikre at maten du spiser bidra til, ikke zappe, din evne til å gå den distansen.

Helkorn

Hele korn er vanskeligere for kroppen å fordøye, og som sådan, ikke brenne av så raskt og la deg følelsen sulten så fort som mer lettfordøyelig mat, melder The Saturday Evening Post. Ved handel bleket mel for hele korn variasjon, eller velge hele korn brød i stedet for standard hvit, kan du gjøre ditt måltid pinne med deg lenger og øke din utholdenhet. Mange utholdenhetsutøvere avhenge sterkt på kraften av komplekse karbohydrater, som de som tilbys av hele korn og ned måltider av pasta og andre carb-rik mat før utholdenhet-krever idrett.

Rødbeter Juice

Selv ikke en juice midtgangen favoritt, den britiske avisen The Times melder at rødbete juice er svært effektiv i å øke utholdenhet. Dette juice inneholder gunstige nitrater som ikke bare gir deg en utholdenhet boost, men også har kreft forebyggende fordeler. Fordi denne maten er sipable, kan de på sikt lett ned det uten å hoppe over et slag.

Epler

Som rapportert på 21Food.com, et eple om dagen er en nyttig måte å bygge din utholdenhet. Ifølge denne kilde ble epler funnet i en University of North Carolina undersøkelse å inneholde quercetin, et kjemikalie som har vært knyttet til forbedret utholdenhet. Dette næringsrik frukt gir en rekke helsemessige fordeler til eaters, inkludert, men ikke begrenset til, utholdenhet ekstrautstyr. Sammen med denne bor-power boost, kan epler også bidra til å forebygge osteoporose, melder The Times, og er et nyttig verktøy i vekttap innsats.

Magre proteiner

Lean proteiner gir eaters med de næringsstoffene som trengs for å bygge muskler uten å forlate kafeen følelsen tynget og svak. Protein alternativer som kylling, magert svinekjøtt eller til og magre stykker storfekjøtt kan hjelpe de som søker utholdenhet og gir en lav-fett måte å få protein nødvendig for riktig kroppen fungerer, ifølge en studie i American Journal of Clinical Nutrition, som rapportert av National Cattleman Beef Association.