Digidexo.com

Alternativ medisin behandlinger for galleblæren angrep

Smertefulle galleblæren angrep kan stamme fra gallestein, infeksjon eller en betennelse i galleblæren, med smerter som stråler fra øvre høyre hjørne av bukhulen gjennom brystet, til skulderen, til baksiden. Selv om ingen alternativ til tradisjonell medisin eller kirurgi kan garantere en kur for gallestein og galleblæren betennelse, kan noen strategier bidra til å lette smerter og forhindre angrep.

Redusere risiko

Redusere risikoen for gallestein er et godt første skritt i warding av galleblæren sykdom og komplikasjoner. En diett høy i fiber og rik på sunt fett hindrer dannelse av gallestein. Foods å inkludere er frukt, grønnsaker, nøtter og fisk. Supplering en diett med vitamin C og E, så vel som med kalsium, er vist å forhindre tilstedeværelse av gallestein. Vitamin C, særlig hindrer galle fra klumpe seg inn i steiner i galleblæren.

Gi lever og fordøyelse et løft

Bile strømmer fra leveren gjennom kanalene, og blir midlertidig lagret i galleblæren. For å lette strømning og som bidrar til å sikre at gallen ikke danner steiner, kan visse urter og forbindelser være nyttige. Blant dem er melk tistel, kolin og inositol. Milk tistel, for eksempel endrer galle sammensetning og hjelpemidler i oppløsning og eliminere gallestein. Cholin og inositol bistår i metabolizing kolesterol og fett, som er kjent for å bidra til galleblæren betennelse, steiner og angrep.
Andre urter som kan hjelpe på fordøyelsen - og derfor galleblæren funksjon - Ta med linfrøolje, psyllium (1 ss pulver per dag.), Peppermynteolje (2 kapsler to ganger hver dag) og lecithin (2 (1 ss per dag.) kapsler to ganger hver dag).

Forebygging

Ved å endre kostholdet ditt og får en tilstrekkelig mengde mosjon, kan du optimalisere galleblæren funksjon og hindre fremtidige angrep. Strategier inkluderer:

Spis balanserte, ernæringsmessige måltider på samme tid hver dag for å holde fordøyelsessystemet i rute. Trener regelmessig, som inaktivitet bidrar til gallestein. Tretti minutter hver dag kan være nok til å holde smertefulle angrep i sjakk. Oppnå og opprettholde en normal vekt. Ekstra pounds øke risikoen for gallestein, men det gjør å miste vekt raskt. Hvis du arbeider med å felle noen pounds, gjør det sakte. En til to pounds per uke regnes som en optimal tempo.