Digidexo.com

Hva er fordelene med fruktjuicer i lindrende forstoppelse?

Hva er fordelene med fruktjuicer i lindrende forstoppelse?


Forstoppelse er et vanlig problem, men ingen ønsker å stole på harde avføringsmiddel for å holde det i sjakk. Faktisk, kan du ha et rettsmiddel i kjøleskapet ditt. Fruktjuice har vist seg å avlaste forstoppelse og fremme bedre helse. Det er et billig og økologisk alternativ til andre behandlinger forstoppelse. Vurdere å innlemme fruktjuice i din daglige rutine.

Fruktjuice Hydrater

En av de viktigste årsakene til forstoppelse er dehydrering. De fleste mennesker i utgangspunktet tror at er avhjulpet ved å drikke bare vann. Imidlertid har fruktjuice samme virkning. For de som ikke "nyte" drikkevann, drikker en favoritt smaken av fruktjuice i stedet kan gi lindring. Se etter fruktjuicer som inneholder høye prosenter av faktiske juice og som ikke inneholder tilsatt sukker; noen frukt "cocktailer" inneholder lite faktiske juice og masse sukker.

Frukt juice er en kilde til fiber

Selv om det er best å spise frisk frukt å innta fiber, er det ikke alltid praktisk; din favoritt frukt er ute av sesong, ødelegge de for fort eller ikke er svært portabel. Juice er et akseptabelt alternativ for fiber, som bidrar til å avlaste forstoppelse. High-fiber fruktjuicer inkluderer sviske juice, pære juice eller eplejuice. Du kan også kjøpe appelsinjuice med fruktkjøtt for ekstra fiber, eller prøve å lage din egen saft ved å blande frisk frukt. Eksperimenter med forskjellige kombinasjoner.

Andre helsefordeler

Bortsett fra lindrende forstoppelse, fruktjuicer tilbyr mange andre helsefordeler, inkludert vitaminer, mineraler og jern. Ved inntak av 100 prosent fruktjuice, kan du enkelt oppnå dine porsjoner frukt for dagen. Fruktjuice bidra til å avgifte kroppen og forbedre utseendet og tekstur på huden din. Drikk et glass med frokost, legg til litt til en smoothie eller prøve å drikke fruktjuice for en matbit å avverge sult hvis du prøver å gå ned i vekt. Det er mer fylling enn vann, men det er et sunnere alternativ til mange snack foods.